A Citapram szedése esetén fennálló fülzúgás egy idő után elmúlik vagy folyamatosan megmarad? (beszélgetős fórum)
Szia! Nekem őrült fülzúgásom van már egy éve. Akkor kezdtem szedni a Frontint...amit megbántam, mert hozzászoktam. Egy hónapja el kezdtem csökkenteni a Frontint...egyelőre inkább erősödött a zúgás. Egyik ismerősöm nemrég hagyta el a Frontint, és elmúlt a fülzúgása.
Lehet neked is a gyógyszer okozza.
Szia,
Én ezt szedtem régen, majd most már ennek egy korszerűbb változatát az escitalopramot szedem. Ebből ugyanaz a hatás 10 mg-ban van. De fülzúgás sokszor volt. De vagy nem tűnik már fel, vagy elmúlt.. én a vérnyomással hittem összefüggésbe.. Remélem, jobb lesz! Minden téren! Jobbulást
Sziasztok!
15 napja szedem a Citapramot. 8. nap óta 20 mg-ot, addig fél szem volt. Azt vettem észre, hogy sokkal jobban vagyok, mint előtte, viszont a 11. naptól fülzúgás vette kezdetét, ami már 4 napja folyamatosan fennáll.
Fáradtság mellett egyéb mellékhatást már nem igazán tapasztalok, de lekopogom.
Idő után elmúlik vagy gyógyszer cserének kéne bekövetkeznie?
További ajánlott fórumok:
- Mire használjak tojásfehérjét, ha megmaradt?
- Valószínűleg 3 hetes terhes vagyok:) Mire figyeljek oda nagyon, hogy biztosan megmaradjon?
- Az első főzés emléke megmarad!
- Meddő vagyok, ez már egy megmaradó állapot. Nehezen kezelem...
- Karácsonyról megmaradt vagy megunt ünnepi ételek átalakítása, felhasználása
- Melyik megadott körbe tartozó, és már elhunyt ember szemén keresztül néznéd meg a életét, mondjuk egy megmaradó álomként?