Hamis emberrel egy fedél alatt (beszélgetés)
A haszonelvezeti jog tobbet er, mint a sima tulajdonjog.
Ket felnott ember nyugodtan, higgadtan tegye helyre a kedves testvert.
Testvérem hazaköltözött az élettársától, okát nem árulta több hónapja, hogy mi az oka a költözésnek, évek óta együtt éltek, testvérem ezalatt nagyon ritkán keresett minket, ha nálunk is volt, agresszív volt, volt, hogy lecigányozott,csövesezett minket, mert akkor volt pénze.ÉLettársával nem veszett össze,aki egyébként hamis és kétszínű.Befolyásolja a testvéremet, kihasználja.
MIóta a testvérem nálunk lakik, szinte mi tartjuk el, uygan besegít, de vár is érte valamitm, pénzt kér,stb, egész nap hamiskodik, vigyorog, énekelget,egyszóval kétszínű,hízeleg nekünk,pénzt kéreget.Parancsolgat.Anyám még vár vele,hogy megmondja neki a magáét.Én már rég megmondtam volna neki a véleményem.Egy ideg vagyok, anyám se, én se alszom esténként.Nem tudom, mit tegyek,elegem van,Ti ezt tűrnétek?Nekünk csak haszonélvezeti jogunk van.
További ajánlott fórumok:
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?
- Influenzás a családban! Szeretnék tanácsokat kérni Tőletek, hogy egy fedél alatt élve egy influenzással, hogyan tudnám megúszni ép bőrrel?
- Egy fedél alatt, mégis külön kasszán élni a párunktól
- Generációk egy fedél alatt
- Ápolási díj igénylésekor szükségszerű-e hogy az ápolttal egy fedél alatt lakni?
- Zsarnok rokonnal egy fedél alatt.... mit lehet tenni?