Hallottátok, hogy jövő héten 25-27 fok is lehet? (beszélgetés)
Végre meleg lesz!
Persze egyesek most is fanyalogni fognak.
Ha számít a szavazatom, maradjon is így. Szandi szőke, hosszú, épített műkörmei vannak, rengeteg strasszkővel, pici lenövéssel a hajában és a körmein is. Kizárólag a karjára akasztott táskákkal közlkedik - Lulyivutonnal - esetleg óbeggel mostanában - természetesen replikával. És minimum egy ájfon hatossal - nagy eséllyel szintén replikával...:DDD
Elnézést kérek mindenkitől, akinek Szandi a gyereke - csak saját, nem reprezentatív felmérésem eredménye a fenti diagnózis ;)
Néztem:D
És amit írtál eszembe jutott a lexi is. Az egyik ismerőst így becézik.
Ismerősei körében az alábbiak vannak:
Lexa, Sascha - ő francia, Szandra.
Nagyon cuki, nézd meg a naplójában ;)
És, hogy fogjátok becézni? Szandi? Alexa? Én ezt a kettőt ismerem:D
És milyen baba?
Ez is időjárás függő? Hogy a témánál is maradjunk:DDD
Alexandra :)
Kint gyorsabban fog nöni, mint bent, az tuti:)
:DDDD
Tényleg mini:DDDD
Neve?
Ha lehet tudni...
Koszi szepen:)
2 hettel korabban jott, 2600 gr, 49 cm, minigyerek.:) nem normalis ez az idojaras, tuti ez tett be!!
"aztán felőlem napközben 30 fok fölött is lehet."
Erre a mondatra majd emlékeztethetlen júlusi fórumodan, amely arról fog szólni, hogy jézusssssmária, nem bírom elviselni a 36 fokot?
;))
Ok, én megértelek. De én nem szenvedek, én szeretem, és tiszta víz sem vagyok.
Én télen szenvedek. Tiszta depis vagyok, ki sem megyek a házból, ha nem muszáj.
Téged egy kicsit északabbra kellett volna hozzon a gólya, engem kicsit délebbre.
Én imádom a meleg nyári éjszakákat.:)
Vagy két éve volt, hogy este, ha kiültünk a teraszra, takarót kellett vigyünk. Hát nagyon nem szerettem....
További ajánlott fórumok:
- Www.gas.hu-gázárcsökkentési lehetőség. Hallottatok már erről az új lehetőségről? Tapasztalatok? Vélemények.
- Mennyire lehet problémás próbaidő alatt két héten belül egyből táppénzre menni?
- 2 éves fiam hetente (két hetente) hörghurutos, hörgőgyulladásos. Mitől lehet ez?Mit javasoltok rá?
- Üdülési csekkel külföldre ment az ismerősöm, lehetséges ilyen, ti is hallottatok róla?
- A szülő -gyermek horoszkópról hallottatok már, hol lehet megtalálni?
- Kézi szkennelőről hallottatok? Hol lehet ilyent beszerezni vajon, és milyen áron?