Hallott már valaki Panel, betonház allergiáról? Tényleg nagyon káros az egészségre? (tudásbázis)
lakáson belül is lehet valami, ami nem tetszik neki.
új paplan, párna
Lehetséges!Az akkor viszont nem jó...:S
Nyáron még meglehet oldani, hogy kinyitod az ablakot, de most még hideg van hozzá, szerintem vidd el egy allergia vizsgálatra és kérd, hogy ne csak az alapokat nézzék meg, mond el mi a gond...
Ha kiderül, hogy allergiás akkor viszont az az egy megoldás marad, hogy költöztök, tudom ez nem ilyen egyszerű, de gondolom a gyerek egészsége a legfontosabb...
nem beton allergia, hanem aszbeszt
A régi panelházakban volt ilyen, mot kezdik kiszedegetni belőle.
Van olyan is, aki nem bíraja a panel levegőt,száraz. Nekem is mindig nyitva az ablak egy kicsit
Szia!
Én az vagyok..:S
Kikoromba derült ki mikor a mamámékhoz mentünk hétvégente, befulladtam és egyszer még a mentőket is ki kellett hívni mert nemkaptam rendesen levegőt, akkor kivizsgáltak és kiderült, hogy a panel házak csinálásakor valami különleges port használnak (most nemjut eszembe a neve) és arra vagyok alergiás!
Ezért el is költöztek mamáék mi meg akárhányszor költöztünk mindig figyeltünk, hogy milyen házat nézünk ki.
Aztán jó páér évvel később volt egy párom aki panelban lekott, nála is csak úgy tudtam aludni, hogyha egy kicsit résnyire nyitva volt az ablak, mert nehezebben vettem a levegőt!
További ajánlott fórumok:
- Milyen hatásos gyógymód van a parlagfű allergiára, ha már a legerősebb gyógyszer se használ?
- Beszélgessünk....karácsonyról, egészségről, párkapcsolatról..bármiről.
- Szeretitek a fokhagymát? Tudjátok mennyi jó hatással van az egészségre?
- Energetizáló tablettát, szert tudtok mondani ami már bevált nektek fáradság ellen? Olíat, ami nem káros az egészségre és nem tiltott!
- Az amalgámtömés káros az egészségre! Neked hány van belőle?
- Hallott már valaki fenyő allergiáról?