Beszélgessünk....karácsonyról, egészségről, párkapcsolatról..bármiről. (beszélgetős fórum)
Bármiről nem beszélhetek.
Tiltó listán vagyok.
Max. a mézeskalács készítéséhez adhatok tanácsot, ha azonban konyhában tűz üt ki a mézeskalács sütése közben, nyugodtan fogjátok rám!
Szép estét mindenkinek!
Megjöttem...
Olyaaan jóóóó volt otthon!!!!
2 napig csak unokáztam!!!! :-))
Holnap majd felteszem az új képeket!
Igen, első baba, dec. 24-re vagyok kiírva elvileg. De nem érzem, hogy nagyon igyekezne kifelé, aztán majd meglátjuk :)
vt78, örülök, hogy (itt is) találkozunk :)
Mi újság, hogy vagytok?
:D
Így van :)
Igyekszem magam lefoglalni :)
Olvasgattam karácsonyi menüket, nagyon szeretnék én is főzni valamit, csak nem tudom, lesz-e rá alkalom...
Szia!:))
Én is ma csöppenten ide...
Gratulálok Neked! De igazad van, mással is kell egy kicsit foglalkozni:))
Sziasztok!
Csatlakoznék én is :)
Jó lenne valakikkel kicsit másról is beszélgetni, mint a babavárásról :)
Csak mert hamarosan anya leszek és már saját magamat unom, hogy mással sem tudok foglalkozni...
Talán el tudom terelni a figyelmem :)
Nincsenek.
Január végén lesznek - ha én leszek.
A karácsonyi ebéd kezdete....a borleves, húsleves.... ezeket szoktam felváltva készíteni...de már unalmas.
Tud valaki valami jó levest ajánlani?:)
Köszönöm az invitálást, de máshogy alakul holnap a napom.
A meghívásra azonban később még hivatkozni fogok...:)
Természetesen....
Semmi különös, gulyásleves csipetkével és francia-palacsinta:))
Mi lesz holnap a vasárnapi ebéd?
Megkérdezhetem?
Sziasztok!
Jöhet bárki beszélgetni, de én most sajnos nem tudok jönni, mert el kell mennem:(
de jövök majd!
Valamikor én is szerettem, vártam a karácsonyt....de már nem.
Munka, sütés-főzés.....és minek?:))) Többet úgysem lehet enni, mint máskor:)
A "valamikor", gyermekkoromban volt, aztán, mikor kicsi volt a gyerekünk, éltek a szüleim, anyósomék.
Aztán eljött az az idő, hogy az eleink elmentek, a fiunk megnősült, itt maradtunk -szerencsére még- ketten.:)
Nincs jobb dolog, annál, mint karácsonykor együtt lenni az embernek a párjával miközben teljesen egészségesek vagyunk.
Bármi más mellékes.
Azt hiszem ebben a két mondatomban mindent érintettem, amiről a fórum szól :-)))
Sziasztok:)))
Jöhetek beszélgetni?
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Elmúlt a karácsony...lesz másik..avagy beszélgessünk az ünnepi hangulatról
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Mintha átok ülne rajtam.. Van itt még valaki, aki olyan végtelenül szerencsétlen mindig a párkapcsolatok terén, mint én? Beszélgessünk!