Szeretitek a fokhagymát? Tudjátok mennyi jó hatással van az egészségre? (beszélgetős fórum)
Mi nagyon sokat használjuk,el sem tudom képzelni hogy a sült húsokat ne izesitsem fohagymával,de belefözzük a húslevesbe,kocsonyába is többek közt.Nyersen pedig úgy fogyasszuk hogy kenyeret piritunk a pléhen az aragázon, besurolom fokhagymával s majd megkenem zsirral(legfeljebb nem tetszik a májamnak)
vagy egy másik tipp:szalmakrumplira vékonyra szeletelt fokhagymát szórok.
sziasztok! Van egy nagyon hatásos koktél, ami tényleg mkipucol!:)
pár gerezd fokhagyma feldarabolva, méz, fél citrom leve! Teába bele lehet tenni, kissé bizarr de nagyon nagyon hatásos!:)
Jéééézus!!!! Még egy javítás! hallottam!!!
;)
Én/mi imádjuk! Nem múlik el nap, hogy ne együnk belőle. Az illatát is nagyon kedvelem. Mondjuk, amikor jól belakunk belőle, azt lehetőleg a hétvégére tesszük, hogy (másoknak) ne legyen kellemetlen.
Van itthon fokhagyma kapszula is, de abban semmi élvezet. Magyarán: a fokhagyma nagyon finom nyersen és főve egyaránt!
Most neztem utana fokhagymanak.Tudtam,hogy sokmindenre jo de ,hogy ennyi mindenre!Akit erdekel meg tudja nezni itt:
Állítólag betegségmegelőzés céljából naponta kellene enni egy egész fej fokhagymát. 4-6 gerezd után (a hagyma méretétől függően) nekem biztosan megfájdul a gyomrom. Én zsíros kenyérrel vagy szalonnával ettem:)
Lehet, hogy akkor hatásosabb a kapszula?
További ajánlott fórumok:
- Ti se szeretitek a szilvesztert?
- Nővérek, ápolók szeretitek és becsülettel végzitek a munkátokat?
- Ti szeretitek a Valentin napot?
- Mennyire szeretitek egymást itt a Hoxán?
- Szerintetek melyik típusú műköröm a legtartósabb-legszebb, és melyiket szeretitek a legjobban?
- Férfiak, tényleg meg tudjátok tenni ezt egy nővel, ha szeretitek?