Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Halkrém. recept

Halkrém. recept

A Halkrém. hozzávalói:
Paradicsomos halkonzerv
olajos halkonzerv,
erős mustár,
kecsap,
pici só,
frissen őrölt bors,
sok,sok nagyon finomra vágot lila hagyma
izlés szerint citromlé.


A Halkrém. elkészítési módja:
A halkonzerveket fele arányban össze keverem,de előtte az olajos halról az olajat leöntöm.Bele teszem a mustárt, kecsapot, sót, borsot ,a lila hagymát és izlés szerint a citromlevét. Vacsorára forró pirítóssal és citromos teával nagyon finom. Egyszerű, kiadós és nagyon könnyű elkészíteni :-)


Kategória: Halas ételek receptjei


A halkrém. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook