Halál minden fogyókúrára! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Halál minden fogyókúrára!
Jaj, nem úgy gondoltam.
Elég hülyén fogalmaztam akkor, ha így jött le.
Csak arra gondoltam, hogy ahol nem is "kényszerítik" , nem is fogja szeretni. De persze tudom, én baba koromban MINDEN főzeléket megettem, sőt. Ma már egyiket sem. Ez nem ettől függ, csak eszembe jutott, hogy ezek a mai gyerekek (jaj :D)... Meg nem...nem akarok én Rubint Réka se lenni. Nem kínozni akarom őt,csak .. értitek.
Istenem, még meg se született... ezt gyorsan abba hagyom, mielőtt még kiderülne valami betegségem vagy valami. . :S Aúgy van még pár évem, nyílván változni fogok. Na, mindegy. Köszi a véleményedet :)))
Én sem szerettem sokáig, nyersen meg sem ettem anyám szerint, ezért ő mindig taktikázott.
Zabkása bogyókkal, gyümölcsös süti (pl aminek a tésztájában van a reszelt alma), krémlevesek, barackleves etc. nálunk megoldotta a problémát.
Beleolvastam a naplódba és ledöbbentem,hogy i a véleményed a gyereknevelésről.
Igazad van az édességekkel kapcsolatban,de szerinted,hogy valaki szereti-e a gyümölcsöt az attól függ,hogy falusi-e vagy városi?Meg,hogy van-e otthon gyümi?
Az én fiam kimegy a kertbe.Leszedi a paradicsomot,paprikát.Hozza be örömmel,de utálja.Hiába kóstoltattam meg vele az idén is.Kiköpte.
A cseresznyét szereti tavaly óta,de azon kivül nem szeret gyümölcsöt.Még fagyiban sem.A lányok eszik,kinálgatják ő meg menekül.Ez nem rossz szokás kérdése.
Kiváohogy majd úgy ud eteti a gyermekeidet,ahogyan eltervezted,de ha nem sikerül az sem tragédia.
Ja,és jó a vérképe a gyümölcsök és vitamintabletták nélkül is.
Írd! Én olvasnám.
És ha tudnék, tanácsot is adnék, szívesen.
Na, miért? Az sem jobb sokkal.
Fejfájós is vagyok...d e köszi :)
Jobbulást!!
Nekem gyenge hétvégém van. Gyengének érzem magam :(
az eper nagyon finom:)
milyen volt a hétvégétek? Nekem beteges...amit ettem ki is jött belőlem kb 10 perc után:( most is fáj a gyomrom:((((
az epret imádom :)
most meggyet vettem épp, túróval finom lehet(ett volna, ha nem édesítőzöm el.. :( )
hát mert nem tudod mi a jó:) én most éppen epret eszek. 3 szem van még, és szépen betöröltem egy nagy tányérral:D
Kint szakad eső, nincs mentségem rá, h ma ne tornázzak:S
Gyertek hozzám szalonnázni :))) Hogy azért egészséges legyen, fel vagyok pakolva zöldségekkel, lehet mellé köretnek, esetleg egy kis főtt krumpli, én szívesen összedobom a kaját. Csak nincs itthon szalonna, jóformán semmi hús, majd mindjárt megyek érte a boltba. :)
Ki jön? :D
További ajánlott fórumok:
- Mi mindenre vagy képes a fogyókúrád sikerében?
- "Túl Súlyos" ez a fórum (vagyis minden, ami fogyókúrával kapcsolatos)
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel
- Miért van az, hogy betartom a fogyókúrám, minden nap tornázok is és a mérleg nem mutat kevesebbet?
- Miért fogyókúrával akarja kezdeni mindenki az átalakulást- változtatást?
- Minden fogyókúra pénzbe kerül?