Halak férfivel kapcsolatban valakinek valami tapasztalat? (beszélgetés)
Tovabbra is ellentmondas. Ha egy temaban altalanositasz,mint pl.abban,h.a spiritualis emberek alt.elvalnak, akkor utana ha ezt "megtamadja" valaki,te mar ne mondd azt,hogy a valas nem fugg a hitbeli hozzaallastol,hiszen pont te hoztad fel a temat,ill.osszefuggest.
Ez kb.olyan,mintha azt mondanad,h.a szoke emberek butabbak,mint a tobbi hajszinuek,amit en megcafolnek,erre te azt mondanad erre,hogy minden hajszinu ember kozott van buta, es ertelmes is.
Igen,csak eppen pont te kategorizaltal elotte.
Ennyi ellentmondast reg lattam vkinek a mondataiban.
Azt mondod a Biblia amiben hiszel,de az okkultizmust, spiritualizmust eliteled. Majd te magad is alairod, hogy a Biblia tele van okkult dolgokkal.
A vallasos temat te hoztad fel el teljesen masrol szolo forumban,en csak reagaltam ra. Tehat eleve miattad tertunk el a targytol,amit most pont te serelmezel.
Azt meg hogy a hitbeli hovatartozásnak koze van a válási ratahoz, szinten te hoztad fel,most meg azt irod fuggetlen tole,butasagon alapul,ha nem lep ki valaki a rossz kapcsolatbol. Szinten ellentmondas.
Szerintem nem a vallásos emberek nem válnak el, ha a te történetedhez hasonló történik velük, hanem a buta, vagy a végtelenül kiszolgáltatott helyzetben lévő emberek. Nekem van nagyon boldogtalan házasságban élő ismerősöm, 3 gyerekük van, és egymás nélkül éhen halnának, kénytelenek együtt maradni.... ennek sincs köze a vallásukhoz. Én nem tartom magam vallásosnak egyébként, a vallás egy üres dolog, nekem bibliai hitem van.
A spiritualitással csak egy gond van, lehet magasabb szintre eljutni (vagy mélyebbre ha úgy tetszik), a kérdés mire mész vele, ha a Biblia szerint, csak az üdvözül, aki Jézus Krisztust elfogadja megváltójának. De ez csak akkor kérdés persze, ha igaz a Biblia. Ha nem, akkor lehet spirituálisan elmélkedni. Ennek a kérdésnek eldöntése mindenki személyes ügye. :)
Köszönöm, a Bibliát már többször elolvastam és remélem még fogom is, igyekszem figyelni. Valóban tele van okkult történetekkel - főleg az ószövetség, de az újban is találunk bőven - ezekre mindig jött is Isten ítélete. Az hogy Jézus a vízen járt, nem okkultizmus, de ha én ezt elkezdem magyarázni Neked, akkor ítéletnapig vitatkozhatunk. Minden embernek szabad döntése van, elfogadja Jézust megváltójának és odafigyel Isten szavára vagy sem. Én nem akarlak téged feltétlenül meggyőzni, és csak a "hal" lánynak adtam jó tanácsot, hogy ne ez alapján döntsön kérdéses "fiú"ügyben. A mi témánk már nagyon off, amiért ezúton bocsánatot kérek a fórum indítójától. A feltámadás is egy bibliai dolog. Az előző élethez annyi köze van, mint nekem a balettáncosi karrierhez. De megbocsáss tényleg annyira falsak a hasonlataid hogy ezen nincs mit ragozni. Ez nem egy vallásos fórum.
"Biztos az,mikor egy magat vallasosnak mondo felrelep pl,masnap pedig meggyonja,es ezzel el is van intezve az erkolcs." - látod ebben a pontban maximálisan egyetértünk. A katolikus egyházról beszélsz, ezt a dolgot én is elítélem. :)
A spiritualitas max.annyiban kotodik a gyakoribb valashoz, hogy minel tobb szempontbol vizsgalja az ember az eletet, ill.minel magasabb szintre kerul lelileg, annal jobban latja annak hianyossagait is.Pont multkor vagta vki.a fejemhez, hogy nekem tobb komoly kapcsolatom is volt, en olyan vagyok,akinek fogalma sincs hogy kell boldogan elni. Mondta ezt olyan vki,akit 5 evig vert at az a no,akivel egyuttelt,termeszetesen kiderult hamar, de akkor sem hagyta ott, turte a megalaztatast, azt,hogy van egy 3. szereplo is. O elturte, en ennek a szazad reszeert paros labbal rugtam volna ki az illetot.
Ot tonkretettek lelkileg,anyagilag,mert nem lazadt fel,es o beszel nekem a boldog parkapcsolatrol. :D
Na o ugyan nem vallasos, de lám o sem valt el a sok negativum ellenere,mert nem vizsgalta meg az ugyet,meg azt sem,h.milyen kovetkezmenyei lesznek egy ilyen meltatlan eletnek. A vallasos emberek sokszor akkor sem valnak el,ha elhetetlen a kapcsolat.a spiritualitassal foglalkozo, erdeklodo hamarabb megteszi. De ok,es okozat. Nem azert megy tonkre a kapcsolata,mert ilyen temakor irant erdeklodik.
Ugyan,ez egy hulyeseg. Olvasd figyelmesebben a Bibliat. Tele van spiritualis, okkult, dolgokkal, Mi mas lenne a nem hagyomanyos,csoda szeru gyogyitas, a vizem jaras, es meg sorolhatnam.
Eleg baj az, hogy a magukat vallasosnak mondo emberek,meg arra sem kepesek, hogy figyelmesen olvassák. Arrol meg ne beszeljunk,hogy mi az erkolcsos.. Biztos az,mikor egy magat vallasosnak mondo felrelep pl,masnap pedig meggyonja,es ezzel el is van intezve az erkolcs...:D
Most asztrologus,v.jos?:D
Nagyon nem mindegy.
Sziasztok!
Nekem halak a vőlegényem. Tündéri, hűséges, megbízható, segítőkész, jószívű, nagyon jó ember. Nagyon jól megvagyunk :) Amit eldönt, véghez viszi. Gyakorlatias.
Szerintem horoszkóp alapján nem lehet megítélni egy embert.
Ez erdekes, mert en Nyilas vagyok,es a Halak pasiknak gyakran bejovok, de nekem ők nem.:)
Szerintem egyebkent ennek az az oka,h.a Halak embert keves ember erti, nem az a tipikus nepszeru ember tipus,mert sokan furanak tartjak. A Nyilas pedig hobortos, o sem 100 as sokszor/:D/, es mindketten szeretnek almodozni, nem a foldon jarni/bar a Nyilas egyben gyakorlatias is/. Ez az amiben kijonnek egymassal,ill.meg az ágyban /gyakran/eleg jok egyutt.
Amin ki tud akadni a Nyilas, hogy a Halak uton-utfelen flortol,es ezt termeszetesnek veszi. Viszont a Halak nagyon feltekeny, es nem erti meg,h.csak azt szabad elvarni a masiktol,amit o is nyujt.
Neha "haldoklik" a lelki fajdalmaktol a Halak. Olyan,mintha bizonyos idokozonkent erre szuksege lenne. De ha mas panaszkodik neki, mindenre csak legyint, hogy ez bagatel dolog..
Hangulatember. Ha rossz kedve van, gyakran arrogans, de legalabbis teljesen fapofa. Ilyenkor mindenkitol elvarja, h.alkalmazkodjanak a rossz kedvehez. Viszont ha jo kedve van,es a masiknak rossz, nagyon kiakad, ha a masik fél nem hajlando csettintesre ugralni oromeben. Ha valaki fontos neki igen galans vele.
Az én férjem halak. Nagyon türelmes, okos, kedves és egy csipetnyit csudabogár.
Csak olyanban bizonytalan, ami nem fontos a számára, azaz nem akar mindig mindenáron döntést hozni, azonban amit akar, abban határozott és kitartó.
Szerintem hűséges (hozzám, magához és az elveihez is)
Sok Halak ferfit ismerek.Kuloncok elegge, nagyon hatarozott gondolkodasuak, de nem gyakorlatiasak.
Erdekes, mert akiket en ismerek, azok is mind elvaltak, de mondjuk a hazassagok fele valassal vegzodik, igy ez nem biztos,hogy jo mutato.
Szeretik az inyencsegeket, a kulonleges ruhakat, mindig az egyeniseguknek megfeleloen oltozkodnek.
Mind dohanyzik,es sokan kozuluk az italt sem vetik meg. En azt tapasztaltam, hogy ritkan husegesek. Sokszor sajnaltatjak magukat. Nem tudjak beosztani a penzt. Muvesz hajlamu is van ketto kozottuk.
Ez az en tapasztalatom .
ha sikerül úgy irányítanod, hogy ne vegye észre, nem lesz gond...
:)
További ajánlott fórumok:
- Ha egy nős férfivel volt kapcsolatod és mégis a családját választotta, de teljesen beleestél mit teszel?Van még remény?
- Halak nő, Rák férfi, milyen a kapcsolatuk?
- Nőként volt már jóval fiatalabb férfivel kapcsolatod?
- Tapasztalatok, véleményeket várok Halak nő, Bika férfi kapcsolatról! :-)
- Milyen lehet a párkapcsolat egy olyan férfivel, aki a szabadidejében sosincs otthon, mindig a barátokkal van?
- Miért érzek így ezzel a férfivel kapcsolatban?