Halak nő, Rák férfi, milyen a kapcsolatuk? (beszélgetés)
:-)) Ez édes, hogy egy névből ítélsz....:-))
Nos az van, hogy kislánykoromban színésznő szerettem volna lenni, így már nagyon korán beiratkoztam színjátszó szakkörbe. A tanárunk egy operett szubrett volt, és egyik évben a Lili bárónőt vittük színre, ahol én lehettem Lili bárónő, és imádtam azt a darabot, sőt a mai napig a kedvenc operettem. A Lili bárónőt Huszka Jenő írta 1919.-ben, ez egyik legsikeresebb műve. Innen a nevem:))))
Se színésznő, se bárónő nem lettem, de a lányomnak a Lili nevet adtam :-)))
Nem?
Csak a nevedet elég elolvasni, "bárónő" :)
Akiről írtam ő meg azt hitte magáról, hogy Sharon Stone:)
Igen...
de a leírtak nem jellemzőek rám....
Halak nő vagyok, volt már rák párom. Érzelmekben és lelkiekben gazdag a kapcsolat.
Nem tudom, hosszú távon milyen, mert csak pár hétig tartó kapcsolat volt.
Mindkét jegynél fontos -szerintem- a lelki sík.
2 fiú barátom rák, velük nagyon jól meg tudom értetni magam és ők is velem magukat.
Lehet rossz volt az aszcendense, a bolygók állása sem volt kedvező, mikor megszületett:)))
Bár én ezekben az aszcendensekben már nem hiszek. A horoszkópban csak 50 százalékban, mert valahogy van mindig valami abban amit írnak:)
én rák nö vagyok, és nekem a legjobb barátnöm is halak, és több igen jó férfi barátom is halak, és nagyszerüen kijövök a halakkal...
a párom viszont ikrek:))
Én viszont halak vagyok, és volt már rák párom, nem tartott sokáig. :)
Egyébként jól kijövök velük, de még is bizonyítsam élek évek óta. :)
Én rák vagyok, bár halak barátnőm még nem volt, bika már igen. És az is jó párosítás a ráknak:)
De korábbi beszélgetéseim során beszélgettem, ismerkedtem halak jegyű nővel, pont azért, hogy megtapasztaljam, valóban egy hullámhosszon vannak-e a rákkal. És nem volt rossz tapasztalatom velük szemben:)
Bika barátnőm már volt, és az is jó párosítás a ráknak, meg a skorpió nő:)
Szerintem elméletben, egyébként tűz és víz. :)
Bár biztos vannak kivételek, mint mindenben. :)
Asztrológusok a Vízjegyeknek a Földjegyet javasolják.
Gondolom a miértek ismerősek.
Mindkettő Víz jegy, ki kavarja fel az álló vizet?
A Halak szülött biztos nem, a Rák többet megy hátra, mint előre. :-)
De ne a Planétáktól tegyétek függővé a kapcsolatotokat.
:-)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Kos nő-Nyilas férfi! Milyen kapcsolat lehet ez?
- Ha a nőnek nem lehet gyereke.... milyen lehet a férfinek és milyen lehet az a kapcsolat?
- Halak férfivel kapcsolatban valakinek valami tapasztalat?
- Tapasztalatok, véleményeket várok Halak nő, Bika férfi kapcsolatról! :-)
- Milyen lehet a párkapcsolat egy olyan férfivel, aki a szabadidejében sosincs otthon, mindig a barátokkal van?