Hajszálér eltüntetés lábról (beszélgetés)
Szia! Engem is érdekelne a galvánárammal működő gép.Légyszíves írd meg hol lehet ilyet vásárolni!
simrene2@freemail.hu
Köszönöm
Szia!
Nekem is megírnád? Szeretnék utánanézni.
Köszi!
Szia!
Kb. 6-7 kezelésen vagyok túl. A terület nagyban lecsökkent, de teljesen nem múlt el, két kis pontban megmaradt. Azt mondták, már nem várható lényeges változás, úgyhogy abbahagytam. Nyáron amúgy sem lehet.
Szia!
ird meg hol lehet venni olyan gépet,mellyel
galvánárammal lehet kezelni és mi a neve.
Várom válaszod.
Ági
qqd@freemail.hu
Szia!
Seprűvénák, hajszálerek topikban a 116-os válasz a tied! :)
Ha nem találnád, azt írják, hogy nem éri meg, mert, ha el is tűnik máshol újra kijön :(
Én is úgy gondolom, hogy nem fog eltűnni krémtől, de biztos, hogy javít rajta egy kicsit. Lehet, hogy már írtam, de én kérdeztem több bőrgyógyászt is akik lézerrel is dolgoznak, hogy mit lehet tenni, de mind azt mondta, hogy lábon nem csinálják meg. :(
Például nyáron rövidebb szoknyáknál bekentem a krémmmel, hogy ne legyen feltűnő, és nekem tetszett az eredmény.
Szia! Eltelt egy év semmi pozitív eredmény ezzel a krémmel? Én most találtam rá, de elméletben már elképzeltem, hogy lesz egy krém ami gyógyít és fed is egyszerre.
Valaki másnak tapasztalata van esetleg?
izor.
Kedves ML! A Medhirud-in kenőcs sz....rt sem ér, két tubussal is elhasználtam, egy ponton, u.ez vonatkozik a jó kis drága vadgesztenye krémre is. Én még nem találtam rájó megoldást sajna. Pedig rohadtul útálom, hogy ott van a lábamon.
Szia!
A 4000Ft kifejezetten olcsó azok után, amit már eddig erre költöttem és teljesen feleslegesen. :( Vesztenivalóm már nincs, kipróbálom és beszámolok róla.
Sziasztok!
Úgy döntöttem én is csatlakozom a véleményekhez. Nos, én megtaláltam azt a vadgesztenyés krémet, amely 2 hét alatt nagyon sokat javított a kitágult hajszálerek állapotán.Nekem évek óta egyre több és több hajszálérhálózat és visszér alakult ki a combomon. Most ilcsi féle vadgesztenyés krémet használok és nagyon-nagyon sokat javult a lábam, már csak kevés hajszálértágulat maradt. Nagyon ajánlom mindenkinek!! Kozmetikusoknál lehet venni, akik ezekkel a termékekkel foglalkoznak, kb. 4000 ft egy 125 ml-es tégely. Nem olcsó, de nagyon megéri. :) A neten keresgélve senki sem írt erről, pedig tényleg hatásos. Remélem, tudtam segíteni! :) Mindenkinek szép napot kívánok! Tündi
Szia!
Gyógyszertárban lehet krémet kapni vadgesztenye kivonattal. Nem hiszem, hogy ez olyan, mint a lekvárfőzés, hogy otthon is meg lehet csinálni. Persze ha tévednék és máshonnan meglesz a recept, tedd fel ide is. Szerintem a gyógyszertári készítményektől sem lehet csodát várni, a vadgesztenye kivonat úgy hat, hogy a visszereknek a falát megerősíti, de a kitágult ereket nem tünteti el. Sajnos ez nem ilyen egyszerű.
Szisztok!
Teli van a lábam visszérrel és hajszálérrel.
Már a strandra sem merek kimenni.
A vadgesztenyéről azt hallottam, hogy nagyon jó.
Gyűjtöttem, de nem tudok kenőcsöt készíteni belőle.
Segítsetek már, hogyan készítsem el?
Vagy ha valakinek van bevált receptje, örülnék, ha megosztaná velem.
Köszönöm: Ibolya
További ajánlott fórumok:
- Relax and Tone tapasztalatok a narancsbőr eltüntetésében?
- Seprűvénák, hajszálerek
- Ki milyen lehetőséget ismer a hegek eltüntetésére?
- Tudsz valami jó megoldást a terhesség utáni terhességi csíkok eltüntetésére és a has feszességének visszaszerzésére?
- Ki milyen krémet használt a terheségi csíkok eltüntetésére? Vagy ez adottság kérdése, hogy kinél alakul ki? Lehet ellene tenni?
- Mit tehetünk a lila/mélyvörös striák eltüntetése érdekében?