Ez alkatfüggő. Nem dicsekedésből, de nekem rengeteg hajam van ráadásul vastag szálú, és festem is kb 10 éve, 5 éve szőkére. Kb 4 havonta kell vágatnom mert megnő a derekam aljáig :O
Anyukám és apukám haja ezzel szemben kevés és vékony szálú. A nagyimnak volt ilyen haja, mint nekem. A fodrászom nem győzi dicsérni :)
Egyébként én imádom az olajbogyót és sokat is eszem belőle, és azt hiszem az is jó rá ;)
Sok mindent kipróbáltam, Revalid, Biovanne (tönkrement a gyomrom tőle, nem bírtam enni mert egész nap marta)Egyedül a Béres szépségvitamin nem tette tönkre. Sok teljes kiőrlésű dolgot eszem, de gondolom ehhez is idő kell míg elkezd hatni ahogy azt kell. Elég türelmetlen vagyok ebből a szempontból. :) Nekem sokan a hajszeszt ajánlották, kipróbáltam de semmit nem ért. lehet megpróbálom a sörélesztőt. Ebből több fajta van? Gyógyszertárba tudom csak beszerezni?
sziasztok........nemkem festett szőke közepes hosszuságú hajam van szeretném minnél gyorsabban megnöveszteni,de inden gyógyszer meg ilyenek nélkül...tudnátok nekem segíteni????
én szedtem vitamint, az nagyon jót tett neki, béta karotin, e vitamin és szelén volt benne, ezenkívül egy fodrászom a sörélesztőt javasolta, az is működött, mikor próbáltam
Nagyon régóta próbálom növeszteni a hajam, de nem igazán szeretne nőni. Göndör illetve hullámos hajam van, természetes barna. Megpróbálom minél kevesebbszer vasalni, de nem igazán akar nőni sajnos. Hajvégápoló olajat is minden hajmosáskor használok és hajpakolást is. Nagyon szép selymes lesz ezektől de valahogy még így sem nő. Tudtatok valamit ajánlani?