Mégis létezik csodaszer?! Intenzív hajnövesztő szer (beszélgetés)
Az enyémnek semmi baja.
Elég rá ez a sampon meg egy balzsam.
Létezik.
Én is azt használom.
A haj egy évben úgy 12-13cm-t nő az enyém 24cm-t nőtt. Próbáltam más szereket is, azok nem voltak jó semmire. Ilyen-olyan bio-nyavalyák Ennek ami a palackjára van írva az úgy is van.
Írjon rám, akit érdekel.
Igen, az be, horribilis összegért. És szezámmagolajjal, ami gyakran allergén.
Még kétséges, hogy lesz e kapható, eddig volt.
bhringagraj olaj?
Angol webshopbol biztos kapsz, pl. a Pukka-nak van. Nekik van egy csomo ayurvedikus termekuk, az mas teszta, hogy fenntartasaim vannak az indiai termekekkel szemben, ha nem organikus, kihagynam, naluk meg hasznalnak DDT-t.
Én az ilyen csodaszerekben nem hiszek. Attól tartok, hogy lehet kinő a hajam, viszont vele együtt a harmadik kezem, vagy harmadik fülem is.
Én a természetesség híve vagyok. Ha megkopaszodom, még rásegítek majd a természetnek nullás géppel.
Persze tudom a nőknél ez nem ilyen egyszerű.
Persze, hogy van. Nem akarok reklámozni, megtalálod a naplómban.
Illetve Voryka naplójában is.
Pár hónapja fedeztem fel, egy terápiás olajat, amely hajnövesztésre szolgál, illetve kopaszodásra. Pár hét alatt látványosan nő tőle a haj, s nem csak én fedeztem fel, egyre népszerűbb a hajnövesztők körében.
Egy a bukta, Magyarországon úgy tűnik már nem lehet beszerezni, vagy elég húzós áron.
A fórumot azért hoztam létre, hogy akik tapasztalták a hatását, írjanak, osszák meg tapasztalataikat.
Üdv.
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a homeopátiás csodaszerekben? Én nem.. Győzz meg az ellenkezőjéről
- Caralluma MaxSlim - Béres Alexandra csodaszere
- Az új fogyókúrás csodaszer
- Ötletek a tüdőbe inhalálás/porlasztás útján bejuttatható regenerálókról és azok hatásairól ( gyógyszerek, illóolajok és egyéb csodaszerek )
- Dagadt fogíny.Tudsz rá valami csodaszert?
- Létezik intenzív kéz és lábápoló, műkörömépítő tanfolyam?