Hajhullámot milyen samponnal vagy sprayvel lehet elérni? (tudásbázis)
Meg 1 jó vágás!
De ezzel sajnos nincs tapasztalatom. Bár elismerem nem vagyok egyszerű eset én sem... :D
A tengeri sós spray-k elég jók.Próbálta, már Tony&Guy-t,de töredék áron a Balea is jó.
A sampon szerintem teljesen mindegy.
Én mos épp a hajvasalóval göndörítést tanulmányozom YouTube videókon, és elég ígeretes.
Az én hajam se nem egyenes, se nem göndör, sok és elég erős szálú-pont olyan, hogy legtöbbször sehogy sem áll.:-)
Nekem göndör, száraz, festett, sok, de vékonyszálú hajam van.
A párától, nedvességtől, mindig szebben, jobban göndörödik. Diffúzoros hajszárító is göndörít, hajhab nedvesen. Matrix miracle treat 12 hajápolót szoktam még nedvesen a hajamra tenni, ez is rendezi kicsit a loknikat, tincsesebbé teszi a hajat. Kifejezetten göndör hajra való termékeket használok, és nem fésülködöm csak hajmosás előtt.
Egyenes hajúaknak vannak még "beach waves" felirattal styling termékek, azokról is jókat hallottam.
Nekem tök egyenes hajam van, így nem vagyok nagy szakértője a témának, de lehet kapni olyan hajhabokat, amik göndör hajra valók. Mosás után azt kell rákenni és szárítás közben nyomkodni, ahogy Beulieu is írta.
Vagy feltekered esténként rongydarabokra, újságpapírra, stb.
Vagy ezeket már próbáltad?
Egy kolléganőm csak nyomkodja szárítás közben és nem fésülködik.
Ha a maga negezetol kinyulik, nincs mas, csak neha "osszegyurod" amig szarad.
En nyaron vagyok gondor
Az hatkozepig leer lapos a teteje, de feltuzom
Lányok, ajánlana valaki hullámositó sampont vagy sprayt,?
a hajam elég hosszú és a súlyától kiegyenesedett
, de szeretném ha lennének benne hullámok, illetve ha göndör lenne, az sem probléma. Nem tudom számít-e, de festett.
További ajánlott fórumok:
- Milyen samponnal és milyen gyakran mosol hajat?
- Sziasztok kinek mi a véleménye a baba samponnal kapcsolatban?
- Van még valaki úgy samponnal vagy dezodorral hogy egy fajta csak rövid ideig jó?
- Közvetlen hajfestés után samponnal kell hajat mosni, vagy elég a víz és a dobozban lévő kondicionáló?
- Világosbarna hajat lehet samponnal sötétszőkére festeni?
- Milyen samponnal mossátok az óvodás korú gyerek haját? Váltanék, de nem tudom, hogy melyikre.