Sziasztok kinek mi a véleménye a baba samponnal kapcsolatban? (beszélgetés)
Sziasztok! Visszaolvasva, erről a témáról ez a cikk jutott eszembe - nem konkrétan a samponról, hanem ezekről a márkákról, amiket írtatok:
"Ezeket a termékeket jó szívvel egyáltalán nem ajánljuk. Mint látjuk, vannak náluk sokkal jobb alternatívák viszonylag kedvező áron is. A Baba esetében a rossz helyezést az is súlyosbítja, hogy a neve miatt sokan azt gondolnák, hogy bőrbarát készítményről van szó, holott messze nem ez a helyzet."
Számomra megdöbbentő volt, mert én is szoktam ezeket használni.
Ahha..most olvastam el a rendes kérdést is lent:XD
Azt hittem,hogy a babának melyiket,de felnőttnek??Minek..vannak már jó samponok amik "csodát" tesznek a hajjal,bőrrel mindennel... :D
Én a mandulásat használom.
Imádom a mandula illatú dolgokat!
Nekem jó! :)))
Évek óta használom, szeretem.
Hát igen mondjuk a szappana nekem szárít de nem vészes
Próbáltam már annyi sampont de mindegyiktől gyorsan zsirosodott a hajam még a W2-t is próbáltam na attól aztán olyan száraz volt a hajam:(
Sok mindenre érzékeny vagyok, ekcémám van, javasolták használjak Baba termékeket. Na azután 2 hétig gyógyszer kúrán voltam, kivörösödtek a kéz és lábhajlataim, meg hámlottam. Ez 5 éve volt, de azóta még egyszer használtam a szappanját, véresre szárította. Lányomnál már ki sem próbáltam. Ő is ekcémás.
Ez olyan kinél mi válik be.
Érdekes de biztos lehet benne valami
Mondjuk én a Garnier krémmel jártam úgy, hogy égett tőle a bőröm:(
További ajánlott fórumok:
- Kisbaba és macska egy lakásban. Tapasztalatokat várok a témával kapcsolatban.
- Nagy súllyal született babák - tapasztalatok velük kapcsolatban
- Sziasztok! Ismer valaki albínó babaát vagy akár felnőttet? Nekem albínó babám született és minden infót szeretnék ezzel kapcsolatban +tudni
- Jól működő kapcsolatban 40 évesen babát vállalni?
- Kérdések az első babavárással kapcsolatban...
- Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni puhafalú medencével kapcsolatban.