Hajfestékek: MAJIREL vagy ALFAPARF - Tapasztalatok? (beszélgetés)
A Majirel nagyon jó minőségű festék olyan gyönyörű szőke a hajam tőle mint a Claudia Schiffernek!
Az Alfaparftól viszont matt, kopott paróka jellegű lett, és elkezdett hullani, nem tudta olyan világosra sem leszívni, és ki is száradt a hajam, pedig azelőtt soha nem hulott, holott festettem szőkére 15 éve.
De a legrosszabb, hogy a színe iszonyat lett.
Időnként vörösre is a Hajasnál és a Zsidrónál.
Tehát én azt tudom mondani, hogy a Loreal Majirel minőségének a nyomába sem ér.
Mintha a Mercedes autót hasonlítánk a Renault-hoz...
Fölösleges is szót vesztegetni rá!
És még valamit...
Mégpedig azt, hogy az én kedves kis fodrász barátném, mióta eljött a Loreal szalonból és magánzó lett, nyilván spórolási célzattal, átállt az olcsóbb termékekre, de nekem sajna erről elfelejtett szólni....
Tőlem ugyanis, olyan árat kért, mintha még mindig Loreal.-lal festené.../megjegyzem nem él rosszul, nyilván nem véletlenül...pl. számlát nem is ad...., és nemrég csináltatott magának gumi csöcsöket..../
Szóval csajok, ajánlom legyetek óvatosak, ha nálatok hangsúlyos a "nem mindegy mivel", és nem szalonban, ellenőrzött körülmények között festetitek be...
Egyszóval a szubjektív tapasztalat: Az ALFAPARF nem rossz, de ahogy az árán is látszik /fele annyiba kerül mint a Majirel/, nem éri utol a Loreal termék szintjét...
Engem idáig is zavart, mikor észrevettem, hogy az Alfaparf.-nak, /bár a színei szépek és tartósak/, de mégis van egy művi, természetellenes csillogása, ragyogása. Természetes v. lámpafénynél egyaránt megfigyelhető, hogy olyan "műanyag" csillogása van...
Szóval levonom a végső konklúziót lányok, egyértelműen Loreal Majirel...
Egy kicsit megrökönyödtem, mivel egy szóval sem mondta soha, hogy váltott.:D. Közben utánanéztem és azt láttam, hogy az Alfaparf jóval olcsóbb mint a Majirel.
Ha valakinek van ez ügyben tapasztalata, kérem ossza meg velem, mivel nagyon kíváncsi vagyok.
Előre is köszi! :D
További ajánlott fórumok:
- Fodrászokat szeretnék kérdezni, hogy az Alfaparf 9.1 es hamvasszőke hajfestékhez elég a 6-os oxi vagy 9-es lenne jobb?
- Hol van Budapesten, a Nyugati környékén fodrászkellékes, ahol Loreal Majirel hajfestéket lehet kapni?
- Alfaparf deep red...melyik hajfestékkel érhetem el ezt a színt?
- Auchan áruházakban található fodrászkellékesnél kapható Majirel hajfesték?
- L'oreal Majirel hajfesték keverése.
- L’oreal Majirel hajfestékhez melyik Oxy-t használjam?