Hajdúszoboszlói anyukák ide! (beszélgetés)
Én is gondolkodtam, hogy még kitanulok egy másik szakmát, de őszintén még most se tudom mi érdekelne.
Imádom a szakmám, csak sz*r a munkaidőbeosztás.
Mellékállásba nincs kedvetek parfümöket forgalmazni? Esetleg tőlem vásárolni? 30ml 2950ft és nagyon jók.
Igen ezért megyünk mi is albérletbe,mert itt olyan drágák a használt házak,hogy jobban megéri építkezni.Nem is akarunk beleugrani semmibe hirtelen.
Gondolkozunk a könnyűszerkezetes házban.Tudtok róla valamit?
Jó neked Sóvágó!Már előre félek,ha a kicsi is oviba megy hol fogok tudni dolgozni,hogy én tudjam vinni,és hozni is az oviból őket.
És a párod hol melozik?
Mi is árultuk itt a házunkat 1 éve, hogy épitkezni szeretnénk, de képzeljétek csütön kitettem és vasárnap elkelt. Így lemondtunk az épitkezésről, mert a szabad ég alá nem mehetünk és venni kellett egy nagyobb használt házat, de nem bántuk meg.
Szoboszloiak vették meg egyébként.
Még nincs semmi konkrét.Nagyon gyorsan jött ez a lakáseladás.nem is volt meghírdetve,csak az ablakba raktuk ki.Ha berendezkedünk az albérletbe,akkor nekiállunk ezerrel,felmérni a terepet.
Miért lenne baj?Mindkét manócskáddal rendben volt minden,vele is így lesz!
Köszönöm. Hát igen tesom, elinditotta a láncot!
Akkor még csak a család tudta, de utána már az ismerösök hivtak.
Remélem nem lesz semmi baj.
És hol épitkeztek?
Hogy tetszik az ovi?Ott is alszatok már?
Biztosan sikerül a baba,mikor nem is gondolnád!
Sziasztok!
Gratulálok Encike!Bár már sejtettem az iwiw üzenőfalon az üzeneteidből.
Hihetetlen milyen nehéz albérletet találni,mikor végre sikerült,akkor meg eladják a fejünk felől.Úgy néz ki most van egy,holnap megyünk szerződést kötni.Eladtuk a lakást,építkezni akarunk,úgyhogy addig kénytelenek vagyunk így meghúzni magunkat.
Mi ez a pangás???
Macsusz!
Sikerült albérletet találni?
Sóvágó!
Most olvastam a naplódban, hogy nincs babó. Sajnálom!
Én 11 hetes kismami vagyok!!!
Igen voltunk a Debreceniben,ott minden más.Körbe van kerítve,őrzött,és külön vannak a játékok kicsiknek,nagyoknak.Az őr vigyáz rá,hogy a nagyobbak ne foglalják el a kicsik játékait.
Voltatok az átadáson.Politikai kampány volt az egész...
Na mindegy.Szurkolok a babáknak.Mindkettőtöknek!
Én már nem merném beválalni a harmadikat.Azért kemény kettővel is.
Biztos jó lesz az ovi.Szerintem minden az Óvónéniktől függ.
Rajta vagyunk az ügyön, de sajna a természet mindig közbe szol.
Ma tudtam meg, hogy uncsitesoméknál baba lesz.
Debibe az állatkertnél azért még őrre is beruháztak, ami nagyon jo. Voltatok már ott?
Szobin még nem láttam az ujat, de bepotoljuk.
Bizony!!Nekem szeptembertől jár oviba,és még mindig hihetetlen,hogy milyen önálló lett.
Hova iratkoztatok be?
Hali!
Azt hiszem igen, de pszt, még anyáék nem tudják. Meglepi lesz, ha összejön.
Én is láttam a fajátszi helyét, remélem szebb lesz, mint anno. Majd találkozunk.
Sziasztok!Encike,tervbe a 3.baba?
Egyébként,ha minden igaz az új fajátszi átadása nagy bulival máj.31.Nem tudom sikerül-e addig kész lenniük.Ahogy most kinéz...!?
Képzeld ma voltam Tamásnál, mert 2 hete késik a menszim. A teszt nega. Iszom a málna-palást kombit és szerinte ez a palást nem jo, mert nem üzzük még a babagyártást és befolyásolhatja a késést.
Voltunk hétvégén a játszin. Tényleg mi lesz a nagy fajátszi helyén?
De kihalt ez atopik.
Mizu veletek?
Hello!
Mostanában?
További ajánlott fórumok:
- Tudtok olcsó szállást Hajdúszoboszlón?
- Hogy juthatunk el a hajdúszoboszlói aquaparkba?
- Melyik étteremben van svédasztalos ebéd Hajdúszoboszlón vagy Debrecenben vasárnap?
- Budapest- Keleti pályaudvarról Hajdúszoboszlóra, könnyebb eljutni mint Kelenföldről?
- Tudtok nagyon jó szállást Hajdúszoboszlón?:) Nagyon jó lenne wellness szállodába menni, de persze elérhető áron:) Tapasztalat?
- Volt már valaki a nemrég nyílt hajdúszoboszlói Aqua Palace élményfürdőben?