Haj, bőr, köröm erősítő vitamin (beszélgetés)
A lányom haja nagyon megerősödött és már fenékig ér! :)
Kovaföld kapszulát szedett. Gyógyszertárban kapható. Most én is elkezdtem szedni 2x1 -et. Min. 3 hónapig kell szedni, hogy hatásos legyen! :))
Ami nekem bevállt:
Hair Clinic
BioCo Kollagén kapszula
és akármilyen furi,de az Elevit terhességi vitamin,ebben 60mg Hem kötésű vas van+ az összes haj számára fontos elem.
..és nem híztam ezektől a vitaminoktól,melletük fogytam 24 kg-ot.
tudtommal a szelén egy nyomelem, ami egyébként nagyon sok mindenhez szükséges de önmagában kevés...
Nekem legalábbis ezt mondták a nálam okosabbak... komplex dolgokra van szükség mert a nyomelemek együtt szívódnak fel és fejtik ki a hatásukat..
Egyszerű szelént kell szedni, és minden helyrejön: a köröm, a haj, a bőr...
Felesleges a drága készitményt megvenni.
a helyetekben először lehet hogy felkeresnék egy haj analitikust, aki valóban szakértője a szakmájának és még azt is megmondja, hogy mitől hullik a hajatok...
A vitaminok persze nagyon fontosak csak az nem mindegy, hogy pl. az a bizonyos haj-bőr-köröm védő béta karotin, milyen forrásból származik és ami még fontosabb, mennyi szívódik fel belőle...
Ez engem is érdekelne.
Most ősszel elkezdett hullani jól a hajam.
Bár állítólag nyár/ősz, illetve tél/tavasz "váltópontjánál" ez természetes, engem mégis érdekelne hogy a REVALID valóban jó e annyira.
Sokaktól hallani jókat róla, de eddig személyes tapasztalatom nincs róla.
Szeretném kikérni azoknak a véleményét, akik használtak már valamilyen márkájú vitaminkomplexet?
Haircliniket már használtam.
Highland PR1174 NutriSilk - haj, bőr, köröm vitamin (90db)? Használta valaki?
Puritan's Pride Vitamin for the hair Esetleg ezt?
Vagy más márkát, gyártót tudna valaki ajánlani? Ami bevált? És gyorsabban növekedett a haja tőle?
Köszönöm előre is!!
További ajánlott fórumok:
- 11 hónapos sokat betegeskedő kisfiamnak szeretnék valami immunerősítő vitamint, tudnátok segíteni?
- Tud valaki olyan vitamin készítményt, ami immunerősítő is egyben? Vagy immunerősítőt?
- Bevált vitamin körömerősítésre
- Immunerősítő vitamint tudnátok ajánlani?
- A Dm-ben kapható haj-köröm vitamin ér valamit?
- Milyen vitamin hiányára utalhat a puha, "hámló" köröm?