Hagymás saláta recept
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Hagymás saláta hozzávalói:
(4 személyre)
80 dkg zöldbab
1 csokor újhagyma
1 gerezd fokhagyma
2 evőkanál borecet
4 evőkanál olaj
A Hagymás saláta elkészítési módja:
Sós vízben megfőzzük a zöldbabot,leszűrjük,lecsöpögtetjük,és lehűtjük. Salátástálba öntjük az ecetet,beledolgozzuk az olajat,megszórjuk sóval,borssal,és jól összekeverjük.Hozzáadjuk a felkarikázott hagymát,és a fokhagymát.A zöldbabot az öntetbe keverjük,és tálalásig hűtőszekrényben érleljük.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: esztella100, 2008. febr. 26. 07:06
A hagymás saláta elkészítési módja és hozzávalói.