Hagymán sült kacsamáj recept
30 perc
A Hagymán sült kacsamáj hozzávalói:
600g kacsamáj
80g vöröshagyma
törött fekete bors
köménymag
40g kacsazsir vagy 1 dcl olaj
só
A Hagymán sült kacsamáj elkészítési módja:
A kacsamájat megtisztitjuk, megmossuk, vastagabb szeletekre vágjuk, vagy egészben hagyjuk. Meghintjük törött fekete borssal, majorannával, köménymaggal. A zsiron, vagy olajon aranysárgára piritjuk a kkarikára vágott hagymát. A már megsült májat és a piritott hagymát tálra rakjuk, saját levével leöntjük és megsózzuk. Burgonyapürével és uborkával tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: kazmer93@freemail.hu, 2008. máj. 9. 13:31
A hagymán sült kacsamáj elkészítési módja és hozzávalói.