Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Hagymán sült kacsamáj recept

Hagymán sült kacsamáj recept

Elkészítési idő 30 perc

A Hagymán sült kacsamáj hozzávalói:
600g kacsamáj
80g vöröshagyma
törött fekete bors
köménymag
40g kacsazsir vagy 1 dcl olaj



A Hagymán sült kacsamáj elkészítési módja:
A kacsamájat megtisztitjuk, megmossuk, vastagabb szeletekre vágjuk, vagy egészben hagyjuk. Meghintjük törött fekete borssal, majorannával, köménymaggal. A zsiron, vagy olajon aranysárgára piritjuk a kkarikára vágott hagymát. A már megsült májat és a piritott hagymát tálra rakjuk, saját levével leöntjük és megsózzuk. Burgonyapürével és uborkával tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A hagymán sült kacsamáj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook