Hagymás kacsamáj recept
A Hagymás kacsamáj hozzávalói:50 dkg kacsamáj
1 nagy fej vöröshagyma
fekete bors
majoránna
köménymag
4 dkg kacsazsír
só
őrölt pirospaprika
A Hagymás kacsamáj elkészítési módja:
A kacsamájat megtisztítjuk, megmossuk, vastagabb szeletekre vágjuk. Meghintjük őrölt fekete borssal, majoránnával, köménymaggal. Kevés zsíron megsütjük a májat, majd kivéve a zsírból félretesszük. A visszamaradt zsíron aranysárgára pirítjuk a karikára vágott hagymát. A már megsült májat és a pirított hagymát tálra rakjuk, saját levével leöntjük és megsózzuk, őrölt paprikával hintjük. Párolt rizst és savanyúságot adunk mellé.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2016. okt. 24. 12:11
A hagymás kacsamáj elkészítési módja és hozzávalói.