Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Hagymás kacsamáj recept

Hagymás kacsamáj recept

A Hagymás kacsamáj hozzávalói:
50 dkg kacsamáj
1 nagy fej vöröshagyma
fekete bors
majoránna
köménymag
4 dkg kacsazsír

őrölt pirospaprika


A Hagymás kacsamáj elkészítési módja:
A kacsamájat megtisztítjuk, megmossuk, vastagabb szeletekre vágjuk. Meghintjük őrölt fekete borssal, majoránnával, köménymaggal. Kevés zsíron megsütjük a májat, majd kivéve a zsírból félretesszük. A visszamaradt zsíron aranysárgára pirítjuk a karikára vágott hagymát. A már megsült májat és a pirított hagymát tálra rakjuk, saját levével leöntjük és megsózzuk, őrölt paprikával hintjük. Párolt rizst és savanyúságot adunk mellé.


Kategória: Húsételek receptjei


A hagymás kacsamáj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook