Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Roston sült lazac recept

Roston sült lazac recept

Elkészítési idő 45 perc

A Roston sült lazac hozzávalói:
4 lazac

80g vaj vagy 1 dcl olaj
köménymag
citromlé


A Roston sült lazac elkészítési módja:
A lazacot megtisztitjuk, megmossuk , megtöröljük. Bedörzsöljük sóval, és megcsepegtetjük citromlével. Rárakjuk az előmelegitett grill rostjára, vagy a forró serpenyőbe rakjuk, amibe olajat vagy vajat teszünk. Meghintjük őrölt köménymaggal, és mindkét oldalukat grillezzük. Sütés közben a kisült lével, vagy zsiradékkal kenegetjük.Amikor a halak megsültek, tálra helyezzük, meglocsoljuk a levével és citromkarikákkal diszitjük. Tálalhatjuk zsirban sült burgonyával, vagy burgonyapürével.


Kategória: Halas ételek receptjei


A roston sült lazac elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook