Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Párolt lilakáposzta recept

Párolt lilakáposzta recept

Elkészítési idő 30 perc

A Párolt lilakáposzta hozzávalói:
1 fej lila káposzta
1 kis fej hagyma
2-3 alma
3 evőkanálolaj

köménymag
1 evőkanál ecet,ha épp nincs citromlé is jó
cukor


A Párolt lilakáposzta elkészítési módja:
A hagmát apróra vágva olajbanmegfonnyasztjuk,hozzáadjuk a vékonyra felszeletelt,besózottmajd kicsavart káposztát,meglocsoljuk ecettel,én vastag cikkekre vágom bele az almát héjastól, ízlés szerint köménymag, cukor , s fedő alatt puhára pároljuk.Ha szükséges kevés vizet öntünk alá.

Tv-ben hallottam,hogy kevés vörösborban érdemes párolni, de még nem próbáltam,sőt ha kész kis pezsgőt is érdemes bele tenni, hát nem tudom.Majd kipróbálom, mert rossz nem lehet.


Kategória: Köretek receptjei


A párolt lilakáposzta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook