Almás-szedres csuda recept
40 perc
Az Almás-szedres csuda hozzávalói:
4 csésze liszt (2dl)
2 csésze cukor
1 sütőpor
1 vaníliás cukor
1 citrom héja
4 lehámozott reszelt alma
1 tojás
fahéj ízlés szerint
3/4 csésze olaj
kevés búzadara
Az Almás-szedres csuda elkészítési módja:
a hozzávalókat egy tálban összekutyulom! sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm,kevés zsemlemorzsát az aljára, a tetejére reszelek almát ízlés szerint és beborítom szederrel. (borítottam már be lehámozott szilvával is,nagyon fini úgy is) ma a tésztába kísérlet képpen tettem 1 kanál vaníliapuding port. Jó bele! 25 percig sütni kisebb lángon!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 5bastya, 2008. aug. 16. 13:06
Az almás-szedres csuda elkészítési módja és hozzávalói.