Ha van egy heted hogy bombajól nézz ki(nem súlyilag) mihez kezdenél? (tudásbázis)
Fodrász, manikűr, kozmetikus....
Persze, anyagi helyzettől függ....én nem biztos, hogy mindháromhoz eljutnék, de egy remekül belőtt új frizura szerintem csodát tehet!!
A többiben pedig egyetértek az előttem hozzászólókkal!
Ha lenne egy hetem magamra, nagyon sokat aludnék. Hihtetlenül ki tudnak simulni a ráncok...
Kezdeném egy kozmetikussal, fodrásszal, s minden nap futnék ( egyre többet), vagy bicajoznék.
Aztán elmennék vásárolni ruhákat, cipőket, s átgondolva összeállítanék egy jó kis ruhatárat.
Barátokat hívnék, s ki tudja...
Élvezném...:))
Azt nem írtad, hogy mik a lehetőségek, mármint anyagilag, hiszen nagyban függ tőle..Ezért írom azokat a dolgokat, amikre van is reális lehetőségem ahhoz, hogy jól nézzek ki egy hét alatt.
De a kérdés nagyon jó!
Arra gondolok, amikor készülem a 15 éves osztálytalálkozónkra, és mindent beleadtam, hogy a legjobbat hozzam ki magamból..A szürke kisegér, akire emlékeztek..nagy lencséjű 4 dioptriás szemüveggel, pattanásokkal, elöl deszka hátul léc 14 évesként.. Mi lett ebből? NŐ. Hadd lepődjenek meg! :)
És amit gyorsan tettem: (két hetem volt mondjuk, de ez nem oszt nem szoroz..)
-nem mentem nagykezelésre, mert az rontott volna helyzeten
-ellenben mecsináltattam a szemöldökömet
elmentem kétszer szoliba, hogy szebb legyen a problémás bőröm
-nem ettem vacsorát, hogy laposabb legyen a hasam
-a legbombasztikusabb szerkómat vettem fel 8jóóó, ehhez vettem új kiegészítőket)
-bombajól smikeltem
-fantasztikusan jól éreztem magam a bőrömben a társaság miatt
-és máris, nem attól néztem ki bombajól (mondták, és a képek is erről tanúskodnak :))), hogy erre gyúrtam, hanem belülről jött. Egy hét ide vagy oda ..:)
További ajánlott fórumok:
- Mit kezdenél a többmilliárdos lottónyereménnyel?
- Vak emberrel te kezdenél komoly kapcsolatot?
- Mit kezdenél most 6 milliárd lottónyereménnyel?
- Mennyi idős gyermek esetében kezdenél aggódni azon, hogy még nem beszél érthetően?
- Ha lenne pénzed, milyen vállalkozásba kezdenél?
- Mit kezdenél a pasiddal, ha otthon soha nem csinálna semmit?