Ha valakinek 18 éves koráig nincs barátja/barátnője, az rosszul szocializálódott? (beszélgetés)
Szia !
Én 28 évesen ismertem m eg a gyermekeim édesapját- már csak volt férjemet- előtte semmilyen komolyabb párkapcsolatom nem volt... 2 éve elhagyott- egy jelenleg- 8 ás 11 éves- akkor 6 -és 9 éves kisfiúval- azóta sem sikerült normális kapcsolatot kialakítanom: Talán ha könnyebben terem tettem volna kapcsolato-k-at 28 éves korom, a gyermekei születése előtt is, most talán könnyebb lenne- most úgy érzem- közel 41 évesen - 2 kisfiúval:_ már !! nem kellek senkinek, minden férfi a gyermektelen nőket keresi társául
Nekem volt, a gyerekemnek viszont nem. Elcsesztük a nevelését biztosan.:D Szánom, bánom, de most már késő.:D
De, hogy megnyugodj később talált magának párt. Éli az életét, nem fórumokon pörög.
Mellesleg szép, okos és szintén több diplomás.:)
Nem tudom, hogy a Ti " szerelmes" barátra, barátnőre gondolt, vagy az a kérdés, ahogy leírva értendő.
szerintem olyan nincs, akinek 18 é koráig nincs barátja vagy barátnője.( nem szerelmi tekintetben , emrt akkor máshogyan kellett volna akérdést feltenni )
Ha mégis lenne, - és egyébként teljesen normális, szerintem nem jelent rossz szocializációt, legfeljebb magányos, zárkózott vagy nem hiányzik neki a társaság.
ha magamból indulok ki, én már 15 évesen szerettem volna barátnőt, és mások is. Rengetegnek volt középsuliba már párja. Rendszeres nemi életet éltek.
Csak azok nem kezdték el, akik csúnyák voltak, mert ők senkinek nem kellettek. Ez igaz volt lányokra, fiukra. Ők elvoltak a maguk világában és csak nézték a többieket.
xD
A fórumindító kérdésére: nekem sem volt 18 éves korom előtt senkim ... Defektes vagyok?
Ez a "rosszul nevelték"-duma viszont furcsa: megbélyegzel valakit a kapcsolatai alapján - amiatt, amit a szülei tettek/nem tettek?
Csupán érdeklődnék.(kötegedés nélkül)
Felnőtt férfi vagy,neked nincsenek barátaid?
Amúgy meg tényleg marhaság amit írsz.
A lányom pont 18 éves, az osztályában kb 1/3-2/3 az arány azok között, akik járnak valakivel.
Ja, az 1/3 résznek van kapcsolata.
Úgy gondolod??
Annyira jó, hogy neked minden napra jut egy remek gondolat, amit megosztasz velünk.
Bár gondolom több is van.
Tiszta szerencse, hogy nem lehet korlátlanul fórumot indítani.
Ez marhaság.
Annak van gondja aki ilyeneken agyal.
Én majdnem 18 éves voltam az első páromnál, azóta 10 éve telt el, inkább be sem vallom mennyi volt azóta.
Én úgy gondolom, ha 18 éves koráig nem volt senkije, akkor bizony ott vmi gubanc van. Rosszul lett nevelve, vagy vmi olyan gondja van, ami meggátolja a párkapcsolat kialakításában.
Mit gondoltok ? Nektek volt már kapcsolatotok ennyi idősen ? gyereketeknek ?
Kíváncsian várom a válaszokat.
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálok rosszul? Vagy tényleg megbuktam, mint anya?!
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Szerintetek mi kell ahhoz, hogy egy gyerek ne tudjon szocializálódni?
- Mit szólnál, ha a gyerekedet a legjobb barátja/barátnője erre akarná rábeszélni?
- Emberi és állati szocializáció
- Kutyasuliban történő szocializáció/rehabilitáció mennyire hasznos?