Ha töröltetem magam a munkaügyi központ nyilvántartásából, az önkormányzathoz be kell-e mennem utána, hogy bejelentsem ezt a tényt? (tudásbázis)
Egyedülálló vagy?
Mióta vagy regisztrált munkanélküli?
Szívesen!
Titok. :)
Van egy úgymond FOKA program, azzal látja az ügyintéző.
Nem kell bemutatni a münkaügyi központot.... :)
Sok sikert!
Ha nem kapsz szociális segélyt,vagy aktív korúak ellátását akkor nem.
A munkaügyi sem fizeti a TB-t,csak addig amíg ellátást kapsz.
Ha töröltetem magam a munkaügyi központ nyilvántartásából, az önkormányzathoz be kell-e mennem utána, hogy bejelentsem ezt a tényt, melynek következtében többet ők nem fizethetik a tb-met?
A tb-átvállalás feltétele a regisztrált munkanélküli státusz, de mivel én holnapi naptól töröltetem magam a munkaügyi központ nyilvántartásából, az önkormányzat ennek következtében nem fizeti tovább a tb-met.
A kérdésem az, hogy a töröltetést a munkaügyi központ közli-e az önkormányzattal, vagy pedig nekem kell bemennem hozzájuk személyesen, és nekem kell bejelentenem ezt a változást.
További ajánlott fórumok:
- Miért kapnak a rendőrök önkormányzati szociális bérlakást?
- Hogy viselkednétek a szomszédotokkal, aki alattomosan a hátatok mögött feljelent valamiért az Önkormányzatnál?
- Volt, akihez kimentek az Önkormányzattól megnézni a házat, kertet, udvart, hogy néz ki?
- Mi a menete annak, hogy Önkormányzati lakáshoz jussak?
- A szegedi önkormányzat ad szülési támogatást és ha igen mennyit?
- Hagyatéki tárgyalást az illetékes önkormányzat hivatalból intézi, vagy az érintetteknek kell közjegyzőt keresni?