Ha szerelmes miért csalja a feleségét? (beszélgetés)
A gyerek megváltoztat mindent. Már nem a férfi a legfontosabb! Soha többé nem a férfi lesz a legfontosabb a nő számára. Nincs szex amikor akarja és úgy ahogy akarja. A régi ex megadja neki azt a szabadságot, törődést, odafigyelést, amit a gyerekes feleség soha nem fog tudni megadni.
Most még esetleg áltatja magát, hogy ha majd nagyobb lesz a gyerek, akkor újra olyan lesz minden, mint régen, de aztán rájön, hogy nem lesz olyan és végleg kilép a kapcsolatból.
A felesége meg padlót fog, mert ő a lelkét kitette, szívvel-lélekkel szoptatta, dédelgette, nevelte és éjszakázott a közös kinccsel - azért, hogy a férfi közben hetyegjen a másikkal.
Mondanom sem kell, hogy óriási botrány lesz és minden titok ki fog derülni egyszer. Amit a két érintettnél többet tudnak az már nem titok!
Nem ertett meg.
De remelem, jo helyen vagy.
Miutan majdnem elvaltak a szuleim 50+, olyan cuki volt latni, hogy anyam keszul, mint egy csirti. Az apam meg felhivott, hogy hogy kell rendesen vasalni.
Most meg megint tok jol megvannak x evek ota.
Elég sok férfi éli így az életét.
Hiába az érzelmi, szexuális, anyagi biztonság. Egy idő múlva újra valami másra vágynak.
Szép és jó minden a felesége mellett,csak az ágyban nem tud produkálni.
Bárki bármit mond,több év házasság után is nagyon fontos a szex,másképp sz*rt sem ér az egész.
Az intimitás hiánya mutathatja azt is,hogy elmúlt a szerelem..
A megcsalás egy döntés! Akkor nem történik megcsalás, ha valaki eldönti, hogy nem fogja megcsalni a párját! Mindegy , hogy nő, vagy férfi! De ez túl egyszerű lenne így! Ott vannak még azok a tényezők,hogy mégis milyen lábakon áll a házasság!? (Válásom mindenkit megdöbbentett, jól játszottuk az álompárt!)
Valóban szerelmes? A gyerekek sok férfi álmát törik össze! Nem számolnak a büfi foltokkal, kakis popókkal, sírással, nyúzott, fáradt feleséggel! Mennyivel üdébb egy új, gyermektelen nő, aki nem tolja el magától, mert nem aludt az éjjel!
Nem látsz bele az életébe! Valószínű ő sem gondolta át az egészet!
Nem latsz bele mindenbe. Mondjuk en sem akarnam, hogy az ocsem belelasson az ágyamba. Noveremmel, hugugommal meg csak-csak kibeszelunk valamit felszinesen, de a barataimnal, baratnoimmel tobbet.
Pervez lenne velunk megosztani.
Es ez egy hazassagnak nagyon is resze.
Bátyám szinte mindent feladott egy nő miatt.Tűzön vízen harcolt érte. Majd elvette és gyerekük lett. Igazi álomélet az övék. Viszont most kiderült hogy a régi exével kavar titokban.Beszélni nem lehet errol vele , felesége ( még) nem tudja.
Mondjatok meg hogy lehet ekkora szerelemben és boldogságban egy ilyen csavar?
További ajánlott fórumok:
- Egy férfi miért csalja meg a feleségét?
- Miért vagyunk szerelmesek és miért vonzzák egymást az ellentétek?
- Miért érzünk fájdalmat, ha szerelmesek vagyunk?
- Vajon miért van az, hogy képtelen vagyok szerelmes lenni?
- Miért nem tudom elengedni Őt? Pedig nem vagyok szerelmes
- Ha egy fiú egyszer világosan megírta nekem, hogy nem szerelmes belém és hagyjuk békén egymást, akkor miért érdeklődik a hogylétemről?