Vajon miért van az, hogy képtelen vagyok szerelmes lenni? (beszélgetés)
Köszi,ez biztató!!
Akkor hajrá !!
Én sem a tökéletes nőt keresem,csak legyen valami ami megfog benne.
Mert hiába tetszik külsőre belsőre,ha nem jön az a furi érzés.
Azt azért hozzá teszem,hogy nem tartom magam csúcs pasinak,tehát még elvileg meg sem engedhetném magam,hogy nagyon válogassak,és mégis ez van.
Régebben volt egy olyan fiú, aki tényleg nagyon nagyon jól nézett ki, szinte már a tökéletességet súrolta a kinézete, mindenki járt volna vele, tetszett is, de sosem tudtam volna beleszeretni, mert hiányzott valami mégis.
Én mindig úgy vagyok, hogy ha szerelmes vagyok, tele vagyok reménnyel és bízom, hogy viszonzásra lelek, de általában elmaradt ez. Egy idő után meghal a remény is, ennek ellenére mégis tovább vagyok bele szerelmes, amikor már a vakság eltűnik. Kivétel, amikor valami incidens történik, mert olyan is volt már. Nagy kiábrándulás egy pillanat alatt.
A szerelmet sajnos nem lehet erőltetni, de elnyomni is igen nehéz.
Én nem leszek sosem hamar szerelmes. Volt olyan, hogy olyanba estem bele, akit régen nem bírtam. Furcsa... Vajon mi változott azóta?
Engem is bántottak a negatív behatások, a gondok nem szűnnek meg, ha az ember szerelmes. Azt pedig tudjuk, hogy minden kezdetben ott a vég.
Ez nem jelenti, h vki nem szerelmes.
ha valaki le van égve anyagilag az befolyásolja a párkapcsolat kialakulását?
Magyarul számít a pénz????
Nincs :(
A szívem kalapált az elején, de lehet hogy csak azért mert egy ilyen jó pasi szóba állt velem :) Aztán ahogy összejöttünk, inkább olyan természetes lett a közelsége... nem kell zavarban lennem, szégyenkeznem, stb.
Az életem pedig mellett ugyanúgy fut tovább, ha valami rossz történik az ugyanúgy bánt, ugyanúgy itt vannak a gondok stb, és nem vígasztal hogy ő velem van, mert egy kapcsolat sem tart örökké :S Legalábbis ezt érzem...
Mondjuk ez a függés-dolog igaz, nekem is van barátnőm, akit már fél éve össze-vissza aláz és megbánt a pasija, de mégis képtelen szakítani, mert állítólag ő még mindig szereti, és képtelen elszakadni tőle, nélküle élni, stb. Úgyhogy így is úgy is szenved, talán jobb lenne ha nem lenne olyan szerelmes és tudna lépni.
De azért ha viszonzott a szerelem... az olyan jó lehet! Ha csak repkedsz a boldogságtól és minden gond eltörpül az életedben, mert ott van a másik, akinek egy tekintetétől is kalapál a szíved... :)
Én azért szerettem annó szerelmes lenni,az olyan felemelő mindenen átsegítő,szárnyakat adó érzés.
Amit Szilvi érez tök átérzem ,pont így voltam én is !!
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Szerelmes vagyok egy nős férfiba...
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerelmes vagyok...
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?