Ha számlára gyűjtök pénzt, teszek fel havonta valamennyit, akkor a NAV rám száll, hogy honnan van a pénz? (tudásbázis)
Evawitch,
ne vegyél otthon lakást, vágj neki külföldnek, meg mindenki más is!! Németország?
élhető, kedvesek, ....
Látom, h Ausztriát nézed, Németország állitólag jobb, most én is ott vagyok. Eszedbe nem jusson otthon venni valamit.
:))
Elolvastam a cikket.
Igazad van!
Bezzeg, ha tavat vett volna, a kutya rá nem nézne!
ma ezt olvastam.
Szerintem abban az országban már senki nem normális.
Kezd egy Orwell regényhez hasonlítani..
gondolom nem milliónként teszed be, de 2 millióig egyszerre is beteheted, addig nem vizsgál semmit,
ha többször százezreket raksz be, akkor meg abszolut nincs probléma, a bank az egyszerre berakott 2 millió feletti összegnél jelenti az adóhivatalnak
3 guriga nem tétel:)
csak akkor kell magyarázni, ha valamelyik jóakaród feljelent és vagyonosodási vizsgálat indul, de ennyit még akkor is meg lehet magyarázni, illetve lepapírozni.
max ha kapsz egy vagyonosodási vizsgálatot,vagy valaki feljelent.
de az egyszerű magánszemélyeknél nem fognak nézni semmit se!!
oké :D
de ha lesz rajta 3 millió, akkor se lesz gond
Annyira feltûnô összeget fizetnének be?
Mondjuk milliókat havonta :D
További ajánlott fórumok:
- Fogyás, ahol nem az idővel, hanem a türelmetlenséggel állunk hadban...Nyárra már mutasson valamennyivel kevesebbet a mérleg
- Ti hogy tanulnátok meg 4 nap alatt 10 tételt? (mindegyik 2 oldal és mindegyikből valamennyit tudok)
- Segítsetek!!! Hogyan tartsak ébren nappal egy 1hónapos babát valamennyi ideig, hogy azután éjjel aludjon? Minden éjjel virrasztunk.
- Kapnak valamennyi pénzt mostanában a közalkalmazottak?! + ban
- Passzív táppénzre is jár valamennyi pénz?
- Milyen hajfestéket ajánlanátok, ami tartós és valamennyire ápol is, már ha van ilyen?