Ha sós lett az étel mit tudok vele csinálni? (tudásbázis)
Azonnal előkerítem a férjemet....
Azt mondják, ilyenkor szerelmes a szakácsnő.
:-))
Több féle megoldás van egy icipici cukorral,esetleg ecettel, szodabikarral, krumplival, vízzel higitva nó meg attol is függ hogy mit rontottunk el.
pl.Piritott káposztát,akkor több tésztát főzünk ki és a főzőlébe nem teszünk sót.
pl: paprikást akkor fözünk bele rizst, tarhonyát vagy egy lecsót, gombát, tejfőlt szoval ezt nem lehet leírni mert sok a változás.
Mindent meglehet menteni csak egy kis türelem kell.
Tényleg?ha továbbfőzöd " kimegy belőle a só?
De jóóóó!akkor a bepárlás téma csak kamu volt a suliban?
Azt hittem eddig ,hogy aranyibarbi tudta jól.
Gyorsan rakjál bele egy jó nagy lereszelt krumplit!
Öntsd fel vízzel a krumplitól lesz sűrű szaftja is!
Teszel bele krumplit egészben. Magába fogja szívni!
(Csak nem szerelmes a szakácsnő?:D )
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudok túrógombócot csinalni?
- Mit tudok csinálni ebben a helyzetben?
- Miből tudok nyomózsákot csinálni tortadíszítéshez?
- Hogyan tudok a fekete hajamból (kékesfekete) a leghamarabb és a legkíméletesebben világos barnát csinálni? Milyen festéket vegyek?
- Hogyan tudok a gépemen lévő zeneszámból kivágni részletet és csengőhangot csinálni a telefonomra?
- Keserű lett a tojáspörkölt. Tudok vele valamit csinálni?