Ha nem működik a szex, szakítsak? (beszélgetés)
Érdekes a neved és amit itt ajánlgatsz mai regisztrációval.
Reklám itt tilos!!!
Egy barátnőm futott bele hasonló szituba anno.
Ott később kiderült, hogy nős a pasas, és a bűntudata erősebb volt, mint a vágya.
Persze titkolta, barátnőm meg egyre jobban gyötörte magát. Az első kellemetlen beszélgetés után a férfi hasonlóan reagált mint itt: felbáborodva közölte, hogy ez neki mennyire rossz stb.
Úgyhogy szegény csajszi még fél évig kínlódott vele.
Aztán kiderült, hogy nős az ürge, és terhes az asszony...
Reméljük,hogy te sosem kerülsz majd ilyen helyzetbe,és az kb mindegy,melyikőtöknel lesz probléma.
Majd akkor gondolj arra,mit mondtál most.
Ezt a sok sexológóst! Hornyak23, dobd ki a pasit.
Akit kettyintés elött ovoshoz kell vinni,hogy bírjon azt nem érdemes megtartani.
Én azt tudom tanácsolni neked, hogy első körben nyugodjál le, és gondold át, hogy mit érzel pontosan a pasas iránt? Mármint a merevedését leszámítva. :) Ha úgy érzed, hogy ő lehet a nagy ő, akkor ne add fel. Ha nem érzed, akkor mielőbb lépj ki belőle. Ennyi...
Ha vele maradsz, akkor nagyon gyorsan tedd félre az egodat, mert ez az ő problémája, és nem rólad szól, vagy nem arról, hogy mennyire vagy jó nő... Képzeld bele magadat az ő helyébe.
Szerintem én hagynám, hogy ő irányítson, és hagynám, hogy a kedvemben járjon a neki tetsző egyéb módokon. Aztán ha idővel nem javul a helyzet, akkor lehet nagyon finoman felvetni az orvost. De egy ilyen beszélgetéshez iszonyatos nagy empátia és érzelmi intelligencia kell. Mármint ha nem sérüléseket akarsz okozni, hanem oldani a feszkót.
Első körben neked nem sikerült ez.
Az állandó számonkérés,hogy miért nem tud teljesíteni és az igényeid ilyen módon való kifejezése csak ront a helyzetén.
Egy szorongó embert rendszeresen piszkálni azzal,ami a szorongása tárgya a lehető legrosszabb amit tehetsz.
Tapasztalatból beszélek,én vagyok nálunk a szorongó fél.
Meghitt beszélgetés,türelem,sokat segíthet.
Ez ugyan az a pasi akivel kapcsolatban július 15-én ezt írtad?
"Új párom van, én viszont túl zárkózott vagyok és ez szerinte hosszú távon nem fog működni. Mit tegyek?"
a konkrét esetben - mármint amiről én írtam - lelki terror volt.
de amúgy amit te írsz, az is egy elég gyakori ok, igen.
egyébként sokszor azt hiszem, hogy a férfiak sokkal nehezebben kezelik és lassabban dolgozzák fel a lelki megpróbáltatásokat, mint a "gyenge" nők. mint a fórumindító pasija is, szerintem
Bocsi, csak ezt olvasom.
Grassi viszont jó példákat ír és igaza van.
Régóta viszket a kezem, hogy leírjam-e, hogy a fórum indító nem lehet túl jó nő, csak könnyebb a másikra mutogatni.
További ajánlott fórumok:
- Megcsalás a szex hiánya miatt.....a kapcsolat egyébként működik...
- Ha nem működik a szex egy kapcsolatban otthagynátok a párotokat?
- Sok veszekedés volt köztünk, mára rendeződött, de a szex nem működik nálam. Van ebből visszaút?
- A kapcsolatunk működik, a szex nem...
- Nem tudom hogyan szakítsak a párommal
- Nem tudom, hogy szakítsak-e?