Ha nem csókolt meg, tényleg nem akar semmi komolyat? (beszélgetős fórum)
Puff neki!:(
Na, majd legközelebb. De lehet, abban a bárban hamarabb találkozol vele........jön a hétvége.....háta!:))
Nemsokára indulok, nyugi má :D
Beszámoló csak késő este lesz :P
Nem azt mondtad, hogy ma mégy be hozzá?
Mikor má'? D
Várnám a beszámolót.D
Meg amikor kettesben maradtunk és indultunk h visz haza, ilyesmi párbeszéd játszódott le:
Mondtam neki, hogy bocsi ezért (én arra gondoltam hogy olyan sokáig ott ültünk vele hogy elment a buszunk, és neki kell hazavinnie), ő erre mondta, hogy: miért bocsi, jó volt hogy találkoztunk...én megmondtam, hogy ez jó hosszú kerülő lez, hazavinni és aztán még neki hazamenni, ő mondta rá, hogy nem baj, szeret vezetni...szóval remélem ebből nem az jött le, hogy én nem örültem hogy haazvisz??????!!!!!!!! :o
Ááááhhh, bocsi hogy ilyenekkel fárasztalak benneteket!!!
Ma délután fogok menni, hamarabb nem értem rá :) Hát igen, kb. azt fogom tenni, belibbenek hogy erre jártam :)) ha már egyszer azt mondta hogy látogassam meg...és ezt nem olyan közömbösen, kényszerből mondta, hanem tök cukin mosolyogva, mint aki komolyan is gondolja...és ha ott leszek, akkor már ugyis el kell dőlnie hogy mi van...
"ha tök kettesben, jókedvűen, flörtölve nem tudtad kihozni a pasiból" - hát éppen ez az, ezt irtam még tegnap este, nem tudom olvastad-e, hogy ilyen esetben eléggé féllénk tudok lenni, és sokszor eléggé hallgatag voltam, amikor kettesben voltunk és ő mesélt magáról meg kérdezgetett engem is mindenféléről...szoval nem biztos hogy ő is érzi egyértelműen, hogy mit érzek iránta....szoval ezért is szeretnék mindenképpen beugrani hozzá, mert akkor fogja látni, hogy tényleg érdekel...
de h egy aljas pitsa vagy, azt már rég tudom. :)
ne keress pézsét. :))
szerintem ne képzelegj bele előre semmit, egy normális pasitól, aki nem idegen, ez a minimum
nekem csak az fura, hogy együtt töltöttétek az estét jó hangulatban, ahogy írtad, beszélgetve, érintve, flörtökkel, utána még kettesben is voltatok sokat, beszélgettetek, hazavitt, és mégsem történt semmi. és nem a csókra gondolok, hanem hogy egyáltalán nem volt nyitottságotok bármi újbóli találkára. akkor ha most odamész, mit fogsz csinálni, hogy legyen? :) ez nem piszkálódás, csak érdekel, ha tök kettesben, jókedvűen, flörtölve nem tudtad kihozni a pasiból, akkor a munkahelyére beugorva mit fogsz tenni? vagy csak belibbensz, hogy erre jártam, aztán a pasira bízod?
de hát erről van szó, hogy az ember az ismerőseivel, barátaival is (jó esetben ugye) udvarias, kedves, segítőkész, az nem feltétlen jelent bármit is, és nem hiszem, hogy mind randira hívna, mint ahogy írtad is :) gondolom te sem vagy undok vagy udvariatlan velük, csak mert nem randiznál :)
majd mindjárt sírva fakadok, hogy tréfálkoztam az építőmunkások és a nők utáni füttyögésről, csak keresek egy pézsét :)
pffff :))
nem építőmunkásokkal ismerkedek, de az, h ilyen módon viccet csinálsz belőlük a szakmájuk miatt, elmond pár dolgot rólad. :)
voltak/vannak munkatársaim, ismerőseim, haverjaim, barátok pedig nem hívnak randira. :)
miért ne mehetnél oda? :) azt hittem, már meg is tetted :)
az, hogy én mit tennék, az más dolog, én akkor tettem volna bármit, amikor kettesben vagyok vele, nem utólag rohangászva ;)
Ánzselik, nem akarok csalódást okozni, de valahogy képtelen vagyok ezt a sok kedvességet rossz néven venni tőlük. :)
most sértődjek meg, ha azután randira hívnak?
De aranyos vagy :)
Egyébként szerintem az, hogy az éjjel kellős közepén hazavitt a másik városba, ahonnan neki jó nagy kerülő volt még az ő városába hazamenni, kicsit több mint puszta udvariasság...
"miért ne mehetnék oda hozzá, egyszer élünk"
Ez a beszéd! Mi pedig izgulunk érted! :)
mit kellett volna tegyen?
ahogy én eddig tapasztaltam, ok nélkül nem udvariaskodnak. :)
azt is írta, h voltak egyéb dolgok, de ebben a fórumban csak erre a konkrét esetre tért ki.
persze, h ne rohangáljon.
További ajánlott fórumok:
- Bátyám és köztem tényleg túl szoros a kapcsolat, vagy ez normális és semmi beteges nincs benne?
- Valóban szeretne tőlem komolyat vagy csak azért keres mindig, mert nincs más?
- Dühében mondta volna, vagy tényleg nem akar semmit?
- Páclében állítólag egy hétig is állhat a husi, és semmi baja nem lesz, sőt még jobb is.Tényleg igaz ez?
- Van itt olyan aki Stimuloton-t szed? Tényleg nem lehet semmilyen alkoholt inni rá?
- A fülgyertya tényleg nem jó semmire?