Dühében mondta volna, vagy tényleg nem akar semmit? (beszélgetés)
Kicsit terheltnek tűnik, minden jószándekú vélemény lepörög róla.
Az idő segít.
Előbb-utóbb eléred, hogy távoltartási végzést kérjen. Elképesztően ciki ahogy viselkedsz.
Erről nem kell gondolkodni. Vagy érzed, hogy akarod, vagy nem. Nem kell hozzá indok.
Ha meg gondolkodik, valami olyasféle járhat a fejében, hogy kiváncsi, meddig mész el.
Lehet én ülök fordítva a lovon, de én ebből azt olvastam ki, hogy a srác azért dobta, mert a lány ritkán keresi.
Csak akkor, ha akar valamit.
Nincs köztük szoros kapcsolat.
Jött azzal a dumával, hogy neki kapcsolat kell, nem valaki, aki csak akkor keresi fel, ha akar valamit és én ehhez kevés vagyok. Majd megkért, hogy többet ne beszéljünk, mert ha eddig nem történt semmi, egyértelmű, hogy nem is fog soha és ő már nem akar tőlem semmit, mi befejeztük egymással.
Ilyenkor mi játszódik le a másikban? Nem akar már tényleg tőlem semmit, vagy csak dühös, mert eddig nem történt semmi. Vagy mi van ilyenkor?
További ajánlott fórumok:
- A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos?
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- A tényleg nagyon nagy túlsúly!
- Pénteken mondták, hogy a 4 órában bejelentett munka nem ér semmit. Már, ami a munkaviszonyt illeti. Ez igaz?
- Hallott-e már valaki férfi betétről?Egyik ismerősöm mondta hogy van ilyen. Kerestem a neten de sajnos semmit nem találtam róla.:(
- Kisfiamnál köldök sérvet állapítottak meg, mi a teendő? Mert nem mondtak semmit.