Kisfiamnál köldök sérvet állapítottak meg, mi a teendő? Mert nem mondtak semmit. (tudásbázis)
Köszi, hogy válaszoltál.
Okozhat ez fájdalmat is, amíg még ekkora, vagy az csak az igazán nagy méretűeknél jelentkezik. Ha jelentkezik egyáltalán.
Ebből a szempontból nem néztem még utána, bocs, hogy téged nyaggatlak ezzel..
Ezt a tapaszt fel kell iratni, vagy vény nélkül lehet venni?
Mekkora volt a sérve a fiadnak?
Nem tudom eldönteni, hogy mi lenne a hasznosabb, ha hagynám, hogy csak úgy magától múljon el, vagy ha rásegítenék a tapasszal..
A lányom 15 hónapos, még nem lennék elkésve ezzel a tapaszos megoldással?
Sziasztok! Az én kislányom is köldöksérvvel született, 2 hónaposan vette neki észre az akkor új gyermekorvosunk. Nekünk senki nem mondta a ragasztást, nem is hallottam mér róla.
Az orvosa azt mondta, hogyha óvodás koráig nem növi el, akkor műteni kell, de 5 éves kor alatt nem szokták elvégezni ezt a műtétet.
Csak egy egész pici, "fél kisujj körömnyi" az orvos szerint, így valószínű elnövi.
Még annyit mondott, hogy amikor majd már fel tud ülni és járni is tud, akkor sokat fog javulni, mert használja a hasizmát. Most 15 hónapos nem javult még, de nem is rosszabbodott.
A gyerekorvos állapította meg?
Mert az én kislányomnak is volt egy pici, amikor 1-2 hónapos volt, de arra se mondott semmit a dokinéni, csak hogy még várunk mi lesz. De szerencsére elnőtte:) LEhet azért nem mondtak semmit, mert ők is várni akarnak még. Amúgy meg ha nem gyógyul meg ,akkor meg kell műteni:(
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mit adjak az 1 éves kisfiamnak anyatej helyett: tápszert vagy tehéntejet?
- Ma mérték a 6, 5 éves kisfiam iskolaérettségét, ahol 90-es IQ-t állapítottak meg! Szerintetek ez jó érték? Csak 1 feladatban hibázott!
- Hová tudok fordulni, hogy a kisfiamnak ne kelljen ismét első osztályban maradnia?
- 11 hónapos sokat betegeskedő kisfiamnak szeretnék valami immunerősítő vitamint, tudnátok segíteni?
- A családban úton van egy baba, akiről az 5. hónapban állapították meg, hogy vízfejű
- Tavaly 6 hónapos terhes voltam mikor elvesztettem a babám.Azt mondták, hogy a köldökzsinór megcsavarodott.Tudja valaki, hogy ennek mi az oka