Tavaly 6 hónapos terhes voltam mikor elvesztettem a babám.Azt mondták, hogy a köldökzsinór megcsavarodott.Tudja valaki, hogy ennek mi az oka (tudásbázis)
Szia!
Sajnálom ami történt Veled :(...a köldökzsinór megtekeredése csupán a véletlen műve, a baba mozgásától következik be.
Sajnos nem lehet minden esetben időben észrevenni. Gondolj bele, hogy mondjuk kedden elmész UH-ra, minden rendben van, néznek köldözsinór-áramlást is, az is ok, aztán éjjel úgy forgolódik a baba, hogy megtekeredik a zsinór...és már meg is van a baj...
Nagyon sajnálom ami veled történ.Azért gondoltam,hogy írok,mert nekem mind a három gyerekemnél az orvos csinált uh.-os véráram vizsgálatot a köldökzsinóron.Még hallottam is,hogy hogyan áramlik a vér a köldökzsinórban.Szerintem az orvosnak ezt valahogy észlelnie kellett volna.Gondolom jártál uh. vizsgálatokon.
Nagyon sok erőt,kitartást,és megbékélést kívánok neked.
Nagyon sajnálom ami veled történt nincs rá szó mekkora fájdalom lehet.
Az én kislányomnak is sodrott nyakra tekeredett volt a zsinór emiatt inditották 3 héttel hamarabb.
Ez pusztán szerencsétlen dolog nincs rá magyarázat vagy nagyon mozgékony volt.
További ajánlott fórumok:
- Mindent elvesztettem a depresszió miatt
- Rossz szülők lennénk, csak mert nem tetetjük el a köldökzsinór vért?
- Akik elvesztették a lakásukat, házukat, autójukat mert nem tudták fizetni várlak benneteket!
- Ha elvesztették a bizalmad, meg lehet tanulni újra bízni az emberekben?
- Ti adnátok a babátoknak az elvesztett baba nevét?
- Szimre barátunk elvesztette édesanyját