Szimre barátunk elvesztette édesanyját (beszélgetés)
Részvétem.
Most láttam a szomorú hírt.
Kedves Szimre!
Emlékszem arra, hogy szavaztál az általam kiírt szavazásban és arra is, hogy már jártál városunkban! Ha már szemembe tűnt ez topik, magam is csatlakozom a részvétnyilvánítókhoz!
Fogadd őszinte részvétem!
Köszönöm, kedves Helga!
A lelki traumán már túl vagyok. Csak nyon szomorú így... :((
Üdvözöl Imre
Borzasztó lehet, amit átélsz.
Őszinte részvétem.
Helga
Szervusz kedves Imre!
Most olvastam, hogy mi történt. Fogadd őszinte együttérzésemet! Erőt és kitartást!
Üdv, Tibor
Kedves Imre!
Őszinte együttérzésem mély gyászodban!
Rozália
Kedves Imre!
Őszinte részvétem édesanyád elvesztése miatt.
Nóra*
Minden kedves Barátomnak őszintén köszönöm az együttérző, bátorító szavakat.
Szegény Anyukám az utóbbi 2-3 hétben kezdett villámgyorsan leépülni, és kilencedikén, 35 kilóra lefogyva, 23.25 órakor föltette a kezét, végleg megadta Magát. 16-án délben temettük szegényt.
Lélekban már sokkal korábban fölkészültem rá, nem ért váratlanul. A halála így is megdöbbentett, de köszönöm a Jóistennek, hogy nem szenvedett. Elaludt, és nem ébredt föl.
Elnézést a szétszórtságomért, de még nem vagyok teljesen magamnál. Még holnapra is mararadt egy-két elintézendő ügy.
Még egyszer köszönöm a vígasztalást. Ha az erőm, és a hangulatom megengedi, kedden jelentkezem.
Szeretettel üdvözöllek Mindannyiótokat:
Imre
Őszinte részvétem!
Viszont adjon hálát az Égieknek,hogy eddig megtartotta,nagyon sokan, sokkal fiatalabb korban elveszítették az édesannyukat!
Most láttam, Szimre, hogy Veled mi történt. Mivel tudod a sztorimat, nem semmi, ha tegnap történt........privi ment, így össze tudod tenni, miről beszélek.
Nagyon sajnálom!!!!
Kedves Imre!
Fogadd együttérzésemet és őszinte részvétemet.Légy erős és vigyázz magadra!
Kedves Imre!
Mielőbbi megnyugvást kívánok neked! Veled együtt érzek,mert én is tavaly novemberben veszítettem el az édesapámat.Most egy év után a fájdalom enyhülni látszik,de elmúlni soha nem fog.Talán az is át segített ezen,a nehéz időszakon,mert hiszem,hogy ,,csak" a fizikai teste ment el.A lelke itt van velem.Segít,ha kérem és velem van,ha szükségem van rá.
Egy édesanya elvesztése nagy űrt hagy az ember szivében.Olyan érzés,mintha valamit kitépek volna onnan és nagyon tud fájni.Nehéz feldogozni,elhinni,hogy tényleg elment és vissza sose jön...
Tudom milyen ez az érzés,én mindkét szülőmet elvesztettem.Egy világ omlott össze bennem akkor..
Imre,fogadd őszinte részvétem.Egyetlen gyógyir az idő...,de az élet megy tovább.
További ajánlott fórumok:
- Mindent elvesztettem a depresszió miatt
- A férjemet az édesanyja folyamatosan érzelmileg zsarolja, mert engem jobban szeret, mint őt, és ezt anyuka nem tudja elviselni. Mit tegyek?
- 30-40 éves egyedülálló fiúk édesanyjai figyelem!!
- Igaz, hogy a gyermek nem lehet napközis az óvodában, ha az édesanyja gyeden van?
- Féltékeny vagyok a párom édesanyjára
- Akik elvesztették a lakásukat, házukat, autójukat mert nem tudták fizetni várlak benneteket!