Ha nem akar soha megnősülni, akkor miért van velem, miért ragaszkodik hozzám? (beszélgetés)
Miéet zárná ki egymást a két dolog?
Én és a párom sem akarunk összeházasodni (nem hiszünk a házasság összetartó erejében) viszont életünk végéig együtt tervezünk lenni, épp most vettünk fel egy 25 évig tartó hitelt. (Számomra ez pl. komolyabb papír mint a házassági :D)
Akinek fontos a házasság az házasodjon persze, mert neki egy pluszt ad a kapcsolatának. De ezt szerintem meg kell beszélni egy kapcsolat elején, úgy tiszta és elkerülhetőek az ilyen belső feszültségek.
🤣🤣🤣🤣
ugye? 🤣🤣
Megint csak mamma mia!
Az, hogy nem akar nősülni, az nem zárja ki, hogy legyen akár tartós kapcsolata. Élettársi kapcsolatról, párok évtizedekig tartó - házasság nélküli - együttéléséről még nem hallottál? Hányan nevelnek közös gyereket házasságkötés nélkül.
A ragaszkodás, az érzelmek házasság nélkül is működnek. Lehet, hogy néhány esetben jobban, mint amikor papír van.
Miért kell mindent érteni?
Hányas voltál matekból?
Micsoda egy tetű!
Dobd a francba! Te ennél fényévekkel jobbat érdemelsz.
Mi az, hogy még nem vett el. Van bőr a képén az ilyennek.
Mondták még mielőtt összejöttünk volna, hogy a 40-dik születésnapján kijelentette, hogy ő soha nem fog megnősülni.
Összejöttünk, gondoltam úgyse akar komolyat, hetente 1-2 alkalommal találkozunk, elszórakozunk egymással, aztán éli mindenki a saját életét. A dolgok azonban nem így sültek el. 2 hete vagyunk együtt, de ha 2 napot egymás után nem találkozunk, már hiszti van, hogy miért nem akarok több időt vele lenni. Másik alkalommal, amikor találkoztunk pár nap együttjárás után és mondtam neki este, hogy hazamegyek, az volt a baj, mert én tőle is tudnék menni munkába. Holnap elmegy a haverjaival sütögetni, és mindenáron azt akarja, hogy menjek vele, lesznek más nők is ott, feleségek, szeretné, ha én is mennék. Állítása szerint kedvel, szeret velem lenni, fontos vagyok neki, nem játszadozni akar vele, hanem komolyabb kapcsolatot, de mégse akar nősülni.
További ajánlott fórumok:
- Van olyan tárgy, dolog, szokás az életedben, amihez nagyon régóta ragaszkodsz?
- Anyósom rögeszméje, hogy a gyermekem a szoptatás végett ragaszkodik hozzám. Mit mondanátok neki a helyemben?
- Szerintem túl keveset találkozunk a párommal. Mit tegyek, hogy ragaszkodóbb legyen?
- 82 ezres számla, amit nem tudnak megindokolni, miből adódik de ragaszkodnak hozzá, hogy kifizessük, mit tegyünk?
- Nem akarok megnősülni.
- Túlságosan ragaszkodok a tárgyakhoz, emlékekhez