Ha meghalnék, mi történne a telefonommal? (beszélgetés)
Ez igaz. Én sem tudtam intézni semmit még, ami férjem nevén van, de kizárólag azért, mert női hang telefonált. Bárki megfelel, aki férfinek tűnik.
Minek? Nem tetszik a telefonáló hangja a telefonos ügyintézőnek? Majd pont ő fogja eldönteni hangból, hogy fiú vagyok-e vagy lány, fiatal vagy öreg. Ez nem haladó hozzáállás.
P így intézte mindig az anyjáét, neki ne mondja meg egy telefonos ügyintéző, hogy ő ki 😂
Egy férfi kellett volna helyetted, és lehetett volna bármit intézni telefonon is. Mindenhol ez van amúgy.
Online adategyeztetek.
Nekem már telefonon ügyintézést sem engedett amikor Papànak kellett a telefonját intézni. Hiába mondtam a hölgynek, hogy 80 éves , nem hall jól és nem tudja követni az utasításokat. Nem hagyták.
Elveszítettem a telefonszámaim.
Megkaphatom a tiéteket?
Ha meghalok, írok mindenképpen!
Azért elég fura, hogy nem az érdekel, hogy a pároddal és a szüleiddel mi lenne ha te meghalnál, hanem a szaros, ráadásul hibás telefonod jobban érdekel, mint az ő sorsuk. Nem gondolod? 🤔
Az én olvasatomban ez felelőtlenség,tedd amit jónak látsz.
Nálunk nincsenek titkok. Mindenki tudja a másik kódjait,jelszavait.
Mikor halál eset történt nálunk, egy hónapjára rá minden olyat töröltem. Telefon száma megszüntetését kértem.
Telefonja a mai napig a szekrényben van. Pont ma gondoltam rá, hogy feltöltöm és alapra visszaállítom. Szinte új.
Főleg, hogy 10 ezer alatt van a korlátlan csomag ára.
Korrekt. De hogy? Valamennyit befizetsz, és marad tartozás? Vagy nem értem. Nincs ebben gyakorlatom.
Miért hagyod felgyűlni? Mi lenne, ha kevesebbet fogyasztanál? Azért 80 ezres telefonszámla nem piskóta, ha csak nem munkához használod.
Mindig megvarom azt a datumot mikor mar korlatoznak es elotte levo napokban fizetem be de van csomo tartozas
Érdekes...valami homokszem van a szolgáltatónál az adataid,befizetéseid terén.Én úgy hallottam,hogy tartozás terén korlátozzák a ki-bejövő hívásokat stb.
Jobban járnál ha rendezénéd
Egyszerre kell pinkód is, meg ujjlenyomat is? Ravasz :D
Nálam vagy vagy alapon nyílik a mobil :D
A pinkódot akkor se tudnák. Mondjuk tokegyszeru pinkódom van. :D De még nem akarok meghalni. :)
Rányomnák az ujjadat a képernyőre.
En az apu telefonjat megtartottam. Egy regi nokiaja volt. Aznap merult le amikor meghalt. Ejszaka. Azota se toltottem fel. De rettenetesen félek azota is hogy ejszaka megszolal a telefonom, vagy elkezd pittyegni vagy mit tudon en merulni, aztan inkabb kikapcsolom ejjelre. Vagy csak csendes uzemmodra allitom. Rossz ómen. Nekem legalabb is. Ha ejszaka mennék el ebbol a foldi vilagbol, senki nem tudna bekapcsolni, mert pinkódos meg ujjlenyomatos képzár is van rajta.
Feltöltőkártyás szám elvész és kiadhatják másnak ha nincs meg az évi adategyeztetés.
Nyilván, ha rossz a szám, akkor nem fogadja el.
Elhibáztam az öreglány szig számát, azt nem fogadta el. Valószínűleg leellenőrzi abban a másfél percben, míg visszajön az igazolás.
Általánosságban beszélve, én újat veszek, mert közben elég sokat változnak. Nagyságra is, meg más dolgokban is.
Örökség részét fogja képezni.
Bármikor vehetünk másikat, kicseréljük, nem értem a készülékhez ragaszkodást.
Sim kártya: az előfizetésest nem fizeti be helyettünk senki. A feltöltőst évente adategyeztetni kell, halott szig-jével nem fog sikerülni.
Tényleg csak a telefonod aggaszt?!?!
Kell h legyen benne valamiféle lényeg, mert pl. engem az okos telefonomon is ugyanazok a hülyék hívnak.
Ja,hogy valójában a számla tartozásoddal mi lesz?...hm.
Nekem annyira nem lenne vicces egy 80ezres tartozás 😰 De amúgy szerintem azt is meg lehet örökölni, legfeljebb a szolgáltató elengedi.
További ajánlott fórumok: