Ha ma adtak fel nekem csomagot a postán, akkor... (tudásbázis)
En vasárnap rendeltem árut, nem postával, hanem futárral. Szerda-csütörtökre ígérik...1 munkanap alatt még az életben semmit nem kaptam meg 🙂
Nyomkövetés szerint átadják a futárnak. Másnaptól lepihen kicsit egy raktárban, majd következő futár felveszi. Itt kiesik fél nap, utána megkapom. Előzetes értesítés alapján 8 és 17 óra között...kizárólag munkahelyre, vagy nyugdíjashoz rendelhető.
Azt nagyon szeretik, ha előre kifizetem...egyszer még úgy is 6 napig kóválygott a parfümöm, hogy munkahelyre rendeltem. Már úgy voltam vele, ba..ák meg, nem is kell. Írtam a webáruháznak, feladták újra.
Csomagküldős szállítókkal nekem jó tapasztalatom még nem volt, igyekszem minimalizálni, sajnos néha nincs más.
A 6 napos futár szón csak röhögni tudok 🤣
Sziasztok.
Ma adtak fel nekem egy csomagot postán Pestről egy Vas megyei kisvárosba. Nem ajánlva, nem elsőbbségivel, csak simán.
Szerintetek akkor jövő héten melyik nap körül fog megérkezni?
Köszönöm, ha válaszoltok!
További ajánlott fórumok:
- Ha simán adtak pénteken (22.-en) fel nekem csomagot, az mikor érhet oda hozzám?
- Feladtam egy csomagot, már megkaptam az érte járó pénzt, de a postán elkeveredett, mit tehetnék?
- Kedden feladtak nekem egy csomagot, "postán maradónak" kértem. Mennyi idő még megkapom?
- Tavaly a postán keresztül lehetett jótékonysági karácsonyi csomagot küldeni. Idén is van ilyen?
- A csomagot minden esetben körbe kell kötni zsinórral vagy elég ha szorosan le van ragasztva és úgy adom fel postán?
- Ha a postán egy utazótáskának megfelelő méretű csomagot szeretnék feladni, akkor azt hogy tudom becsomagolni, hogy ne essen baja?