A csomagot minden esetben körbe kell kötni zsinórral vagy elég ha szorosan le van ragasztva és úgy adom fel postán? (tudásbázis)
Sajnos postával rengeteg rossz tapasztalat van... Úgy csomagold be azt a házimozi rendszert, hogy minden irányból legyen polifóm rajta, akár dobozt dobozba is tehetsz, a közte levő rést meg kitömöd újságpapírral. Tudom, miél nehezebb a csomag annál dárgább feladni, de ha végül hibásan érkezik a termék, akkor több pénzt bukik az ember.
Biztosítást nem érdemes kötni rá, amit visszafizet a posta az maximum a postázás költsége, azt is lehet, hogy bélyeg formájában adják vissza.
Én biztos, hogy kérnék rá törékeny és értékbiztosítást is...komoly értékről van szó, és a magyar posta...háááát :-(
igen a dobozra is írd rá mindenképp, mert az a nyomtatvány leeshet a dobozról ha nem jól rakják rá, és akkor elkallódik a csomag...
Fel kell tüntetni hogy törékeny és az árát.
Mert ha bármi baja lesz csak így tudsz reklamálni a postán!!
Egy nyomtatványt kapta, -Kísérőokirat-. Ezen kívűl akkor más nem kell hozzá? Tehát azért mindenképp írjam rá a feladót és a címzettet?!
Egy házimozit küldök. Mennyire megbízható a posta, vigyáznak rá valamennyire, törékenység szempontjából? Van esetleg valakinek rossz tapasztalata?
Szia!
Nálunk a postán nem fogadják el átkötés nélkül..
Jártam már úgy,h ott kellett hagynom a csomagot a postán,és át kellett mennem egy másik boltba venni kötözőt......
Pedig nem volt nagy csomag...
Mi elég nagy csomagokat szoktunk vinni,sose kötöttük át madzaggal,csak szorosan leragasztottuk.
A feladót,címzettet a dobozra szoktuk írni (vagy külön papírt ragasztunk a dobozra,amin ezek szerepelnek).Ha simán adod föl a csomagot,akkor a zöld nyomtatványon kívül nem kell más.
elég leragasztani.
A dobozra is és a csomagfeladó szelvényre is rá kell írni a feladót és a címzettet is.
Én mostanában 3 csomagot is adtam fel és nem kellett rá zsinór elég volt rendesen becsomagolni.
Igen ki kell tölteni külön papírt nem elég csak ráírni,és több féle papír van,mivel többféle módon lehet feladni!
Postá szeretnék csomagot küldeni.Kérdéseim. Minden esetben körbe kell kötni zsinórral vagy elég ha szorosan le van ragasztva?
A címzettet. feladót csak írjam a doboz oldalára vagy van valami nyomtatvány a kísérőokiraton kívűl?
További ajánlott fórumok:
- Hanyadik terhességi hétben érdemes elkezdeni előkészíteni a csomagot, amit majd magammal viszek szülni, ha itt az ideje?
- Ha simán adtak pénteken (22.-en) fel nekem csomagot, az mikor érhet oda hozzám?
- Rendelnétek ilyen helyzetben csomagot?
- Feladtam egy csomagot, már megkaptam az érte járó pénzt, de a postán elkeveredett, mit tehetnék?
- Miért gyártják ilyen rövid zsinórral az elektromos készülékeket? :-)
- Baba neve falra ragasztva. Te hogy csinálnád?