Ha lakott területen belül 50 helyett 83-al trafiznak le, mennyi büntetés várható? (tudásbázis kérdés)
engem 90 helyett 110el mértek be, küldtek is csekket 30ezerről...
hosszáteszem h az algyői úton szeged felé, 4sávos... vicc ez az egész...kis f-s települések rázató útjain is 90 a max...akkor minek az új út? jameg legyűrnek az útról ha nem szedem a kerekem...
dec-be volt ez, nem fizettük be, és jún-ba jött egy levél, hogy áttették adótartozásnak. kár, hogy nincs ismim aki elintézné :( majd írj, mi lett belőle
6-kor megbeszéltem a rendőr ismerőssel egy találkozót.Megnézi a papírokat honnan jött,meg hogy mire számíthatok.azt mondta mindenhol máshogy intézik.Ha megjöttem megírom mit mondott:)
Hát bízom benne hogy azért nem lesz 30 ezer.:(
A remény hal meg utoljára:)
Én egy "sima" tilosban parkolásért kaptam 30.000Ft-ot :(
Mármint 30 ezer ft büntetést :)
Az sem rossz!:D
Hát most az egyik barátnmnek van valami rendőr ismerőse,megkértem hívja fel,mire számítsak:)Majd meglátjuk:)
amúgy képzeld, én úgy jártam, hogy egy csomó ideig a táskámban volt ez a papír, hogy igazoljam, hogy én vezettem, adatok, stb (nem állt szándékomban nem visszaküldeni, csak halogatódott, mert utálok postára járni), aztán fél év múlva a kezembe került, és persze rendezni akartam a dolgot, így felhívtam a rendőrséget, és egy nő azt mondta nekem, hogy ugyanmár, felejtse el, dobja ki nyugodtan. :o
azóta se kerestek, igaz, ez egy parkolási szabálysértés volt - szintén 30 ezres bírsággal.
szia,
én tavaly ugyanilyen túllépésért 30 ezres büntetést kaptam a kerepesin... (50 helyett 62)
sziasztok!
Tudna valaki segíteni?Ma kaptam levelet hogy 50 helyett 62-vel mentem az egyik faluban. a kalkulátorok nem adnak ki büntetést.De gondolom szabálysértésért is kell fizetni.Az mennyi lehet?
További ajánlott fórumok:
- Létezik olyan anya, aki az élete minden területén fáradhatatlanul tud teljesíteni?
- 50 helyett 67 km/h = 20 000 Ft? Mi alapján számolják a büntetéseket?
- Autópályán 60 km/h óra helyett 104 km/h. Mennyi lesz a várható büntetés?
- Az életed mely területén érzel jelenleg hiányt?
- 40 km/h helyett 78 km/h Milyen büntetésre számíthatunk?
- 70-nel mentem lakott területen. Mennyi büntetésre számítsak?