Ha kikészíti valaki a másikat idegileg! (beszélgetés)
Ezzel sajnos nem tudsz mit kezdeni. Ilyen emberek vannak, bármit teszel is, az nem jó, nem lehet a kedvükre tenni, valami mindig van, amibe bele tudnak kötni. Az én anyám is ilyen. Ki kell bírni velük, amíg muszáj.
Egy dolog vígasztaljon, hogy hamarosan elmész onnan. Amúgy meg az ilyennel nem lehet mit csinálni. Alapból a félelem és a kisebbrendűség/értékteleség érzés az, ami mozgatja őket, ezek a kis 'zsarnokok' rettegnek tőle, hogy haszontalanok és nem szereti őket senki. De a viselkedésükkel pont ezt a hatást váltják ki a környezetükből: elmarnak maguktól mindenkit.
Állítólag agresszív/viccesen lehet csak kezelni ezt, de még nekem sem sikerül. Hála istennek hamarosan én is megyek el itthonról.
Nehéz ügy:(
Nem mindig védett meg?
Mit csinál?(Anyukád párja)
Szóban bánt,vagy...?
Bocsika, de az örökbefogadásnál nem nevelőapa van, hanem APA.
Nevelőapa lehet még nevelőszülőnél.
Nekem ugyan ez volt a szitu.Mindig én voltam a szar,h nem csinálok (szerinte) semmit.Nem segítek anyámnak meg h én csicskáztatom anyum stb....ez mind szerinte volt.Gyűlöltem h vele kell lennem 1 lakásba.3 hónapja költözött el véglegesen és kimondhatatlanul megkönnyebbültem.Amikor még itt lakott,az utolsó pár hónap úgy telt el,h ő nem szólt én nem szóltam és éltünk egymás mellett,mintha levegő lett volna a másik.
Azóta bocsánatot kért...stb ,most "elvagyunk",de semmi különös.Annyi h nem bánt ....és próbálunk meglenni.:-)
ajjajjj...pontosan így vagyok most a főnökömmel...
szeretne kicsinálni...tudom miről beszélsz:)
További ajánlott fórumok:
- Anyósék idegileg kikészítenek!
- 4 éves fiam kikészíti a családot:(
- Másokkal kötözködő, hisztérikus, idegileg teljesen kimerült frusztrált és kiborult egyéneknek hogy segítsünk?
- Tegnap beadtam a válást. A férjem nem hagyja el a házam, kikészít idegileg bár fizikálisan nem bánt. hogy tegyem ki a házból?
- Törvényileg, emberileg mit tennél? Idegileg kezdek összeomolni.
- Ti mit csinálnátok? Már nem bírom idegileg!