Igen, a láz azt jelenti :) Ezért nem szabad lenyomni, ha nem túl magas :) Azért szerintem mérd meg este is. Én 38-nál adok kúpot, azt mondta a doki, hogy alatta ne adjak épp azért, mert akkor pont hátráltatom a gyógyulást.
Na jobbulást nektek, hamar túl lesztek ezen a kis víruson. :)
Voltunk dokinál azt mondta,h picit piros a torka nem kapott rá semmit azt mondta,h szerinte a szervezet küzd a baci ellen és azért volt ekkora láza!!Az előbb mértem 37,2 remélem mostmár nem is megy 37,5 fölé
Ez biztos, hogy nem fogzás, szerintem ez reggel ahhoz nagyon magas. Vidd el orvoshoz, én nem várnék. Nem kell parázni, de mutasd meg orvosnak, ha a fogzástól is kapott be vírust, akkoris durva vírus, amitől reggel 6-kor ilyen magas láza van.
Kismamablog:Kevés orrfolyás és hőemelkedés is előfordulhat a fogzás miatt, de ennek elsősorban nem a fogzás az oka inkább az, hogy a fogzás alatt a baba könnyebben elkapja a vírusokat.
A fogzás tünete lehet az étvágytalanság is. Emiatt felesleges aggódni, éhenhalni biztosan nem fog a pici, pár nap múlva pedig ismét lesz kedve enni.
Igen,lehet láza+nyűgösebb,étvágytalanabb is lehet,esetleg hígabb a széklete.Szerencsére nálunk nem volt ilyen gond,de azt mondták Nurophen-t lehet ilyenkor adni.
Ha jön a fog gyakori a hőemelkedés, taknyisak is lehetnek. Germicid C kúp a láz ellen, vagy homeós Viburcol kúp. Van gél is amivel lehet kenni az ínyét de az semmit nem használ. Szegénykém!!