Ha használt autót vásárolunk, a biztosításnál beleszámít a gyerekek száma? Vagy nincs kedvezmény? (tudásbázis)
6. Mamazon (válaszként erre: 5. - Hancsalean)
2010. okt. 29. 11:59
Van ahol van, van ahol nincs, a mértéke is változó... és az sem biztos, hogy annak a végösszege lesz a kisebb, ahol éppen van kedvezmény.
Bonyolult ez...
5. hancsalean
2010. okt. 29. 11:51
Nagycsaládosok vagyunk. Azért itt kérdem, mert elég sokan lehetnek nagycsaládos tulajdonosok. Nekünk 1. autó lesz, nem tudom a pontos adatokat így nehéz lenne kiszámolni. Csak az érdekel van-e rá, vagy nincs kedvezmény.
4. Mamazon (válaszként erre: 1. - Hancsalean)
2010. okt. 29. 11:46
Az, hogy használt nem számít. A gyerekek száma sem. Legalábbis a biztosítók zöménél ugyanannyi kedvezmény jár 1 gyerekre és 2-re. Van persze ahol létezik nagycsaládos kedvezmény...Ezt miért itt kérdezed amúgy? Menj és számold ki magad a nektek legjobb kgfb-t a netrisken!
3. szamóca41
2010. okt. 29. 11:41
Én úgy tudom,hogy az mindegy hogy használt v sem....van kedvezmény.
2. davider
2010. okt. 29. 11:40
igen beleszámit:-D
1. hancsalean
2010. okt. 29. 11:38
Ha használt autót vásárolunk, a biztosításnál beleszámít a gyerekek száma? Vagy nincs kedvezmény?
További ajánlott fórumok:
- CSOK 2016 - Családi otthonteremtési kedvezmény
- Emelt családi pótlékkal járó kedvezmények
- Kisállat biztosításánál milyen papírokat kell beküldeni a biztosítóhoz?
- Kötelező biztosítás
- Lakásbiztosítást szeretnék kötni ott, ahol a kötelező biztosításom is van. Kapok erre kedvezményt?
- GYED-hez szükséges biztosítási napokba beleszámít a bejelentett munkanélküliség is?