Ha használsz rúzst/szájfényt, akkor hogyan teszed igazán tartóssá az eredményt, illetve hogyan előzöd meg ajkaid kiszáradását? (tudásbázis)
a carmex ajakápoló ennnyire jó?melyiket használjátok,a tégelyest vagy a keményet?
hol lehet 1általán kapni?
a filc jó,szeretem-eddig.
kontúrceruza se kell hozzá,mert precíz,kontúr+szín egyben.és tényleg tartós+gyönyörű színekben kapni...
de nem értem,nekem miért szárad annyira a szám,talán mert szokatlan még nekem a szájfestés?
egyébként azért szeretném kicsit festeni a számat,mert hatalmas sötét szemeim vannak és még azt hangsúlyozni semmi értelme nincsen.Nehéz is úgy festeni hogy ne tűnjön még nagyobbnak...úgyhogy a szemhéjamra szoktam valami kis csillogó púderfélét,a szempilláimra spirál+szemöldökfestés porral.Az összhatás kellemes,nem vad,mutatós,viszont egy kellemes színű rúcs v szájfény is kell hozzá,hogy teljes legyen az összhatás....:)
Ajakfilcet használok, azt alig lehet levakarni.
Néha Carmexet kenek rá, és így nem szárad a szám.
Vannak olyan rúzsok,amelyek nem szárítják annyira a szájat,sőt ápolják.Krémesebb kellene mindenképpen.Vegyél jó minőségűt!
azt olvastam,h úgy fixálják,h rátesznek a rúzsozott szájra papírzsepit és arra púdereznek.Én nem próbáltam:))
Én néha teszek rá szájfényt, azt lehet rúzzsal és önállóan is használni.
Otthon töröld le a rúzst és használj ajakápolót.Napjában többször is kend át!És rendszeresen radírozd is óvatosan.és persze amikor az arcodat krémezed,akkor a szádat is krémezd!
sziasztok,újra egy sminkes kérdés:)
kíváncsi lennék,ha sminkelitek,rúzsozzátok a szátokat,akkor hogy bírjátok?mert nekem eléggé szárad a szám,jó,az is igaz,hogy szokatlan nekem a rúzsozás,sosem festettem a számat,mivel kényelmetlennek találtam a száradás miatt,akárhányszor kifesteték eddig.
mivel tesztek ez ellen a kellemetlen érzés ellen?
a rúzs tartóssá tételére/fixálására milyen módszereket/termékeket próbáltatok már,amik esetleg tartósabbá tették a festést?
+vettem egy átlátszó szájfényt/applikátoros/,használható ez rúzsozott/festett szájra?használjátok íy,vagy csak önmagában??
dióhéjban ennyi,előre is köszi a segítséget:)