Ha grillcsirkét csinálok, mivel kell fűszerezni, hogy ugyanolyan finom legyen, mint amit a grillcsirkéseknél lehet kapni? (tudásbázis)
Igen én is ettem már íztelen csirkét, de ami az Eurocenter előtt van az nagyon nagyon finom, csak drága mert 1400 egy egész csirke!
De most már én is otthon csinálom!!! :))
Az jó. :)
Elvileg nekünk is van, csak nincs meg minden alkatrésze. :o(
Egyébként szerintem a legegyszerűbb, a kész fűszerkeverékkel csinálni. :o)
szerencsére van grill sütőm, amibe forog a csirke :)
De kipróbálom majd ezt a sóágyas megoldást is mert kiváncsi vagyok arra is! :)
Ha sóra teszed, nem kell fűszerezni, elég, ha megmosod kívül-belül...
Isteni finom.
Hát én ezt mág nem hallottam, de elképzélhető már minden...:(
Azért is szeretnék otthon sütni, mert az olcsóbb is meg tuti jó csirkéből készül :))
Csak nem merem a grillcsirkést megkérdezni, mert hülye lenne elmondani...
Vegyél egy csirkét pácold és 3-4 órát hagyd pácolódni, azután tölts meg egy sörösüveget melegvízzel húzd rá a csirkét (nem fog eltörni) tedd tepsire és a sütőbe jól süsd meg (1-1,5 óra) eleinte magasabb lángon, majd közepesen. A tepsibe pótold állandóan a vizet, mert másképp füst szaga lesz (odasül)
Pác: kicsi só, delikát, bors, foghagyma (törve) és jó sok mustár, meg mindenféle más fűszer amit jónak látsz. A mustártól szép pirosra sül és igen pikáns íze van.
Úgy tudom só meg majoranna kell hozzá, esetleg ezenkívűl még mi kell???
Köszönöm előre is a segítségeteket!
További ajánlott fórumok:
- Rántott karfiolt csinálnék. Panírozás előtt kell-e valahogy fűszerezni vagy sózni a nyers karfiolt?
- Egész nagy pulykát hogy kell fűszerezni hogy átjárja rendesen?
- Szerintetek a KMD (Keresd magad degeszre) ugyanolyan MLM, mint a többi?
- 2 ugyanolyan terhesség mégis más nemű gyermek
- Igazán jó grillcsirke!
- Hol lehet Budapesten igazán finom grillcsirkét venni?