Ha fiatalon jön össze két ember, mennyire válószínű, hogy együtt maradnak? (beszélgetés)
Ezeket mind megtettem, teszem ma is csak a férjemmel.
Sosem érdekelt más véleménye, mindig is arra vágytam, hogy 30 éves koromra feleség legyek. Teljesült! :)
A többi cseppet se érdekel, semmiben nem érzek hiányt! :)
Nem voltam igazán fiatal, de 21 igen mikor megismertem a férjem. Csak magam részét tudom írni, mert ő idősebb nálam. Engem szinte mindenki le akart róla beszélni, mondván, hogy nem is éltem még ki magam. Nem értem, minek kiélni?! Attól lennék jobb, hogy évente mással vagyok? Vagy, hogy naponta más van az ágyamban? Nem hiszem! A férjem a negyedik partnerem, sosem vágytam más után!
Ha szeret, veled marad! Teljesen mindegy, hogy hány évesen jöttetek össze!
Szerintem neked is el fog jönni, mikor elkezd motoszkálni, hogy vajon milyen lehet mással.
Erről beszélni vele teljesen felesleges, amit most mond, hiába gondolja komolyan, lehet fél év múlva már nem úgy gondolja...
Ettől még lehet, hogy együtt öregedtek meg, de szerintem nem rossz előtte kicsit megtapasztalni a "mást".
De saját tapasztalat, hogy mindenki máshogy gondolja, mert az én fiam 23 éves és 5 éve van együtt a barátnőjével, pedig mi még próbáltuk lebeszélni róla, hogy ilyen korán megállapodjon, nem sikerült :)
Szóval szerintem élvezd a pillanatot, úgysem lehet megjósolni a jövőt...
A szüleim 17 évesek voltak mikor össze jöttek. 27 évet éltek együtt, most válnak.
Nem tudhatod mit hoz a jövő. Az, hogy vannak kétségei normális. Viszont magadnak kell eldöntened, hogy tényleg azért gondolkozol ezen, mert aggódsz hogy fiatalok vagytok vagy mert te nem érzed úgy hogy egy férfival akarod leélni az életed. Tapasztalatok vannak, de mindenki más. A fontos inkább az, hogy te miért ragodsz ezen. Pároddal beszéltél ezekről az aghodalmaidról?
16 évesek voltunk mi is mikor összejöttünk.
21. éve idén.
További ajánlott fórumok:
- A fiatalon(17-18év) összejött párok kb hány százaléka marad együtt végleg szerintetek? És mitől függhet főként?
- Pajzsmirigy rák: mennyi a valószínűsége, hogy kiújulhat? :(
- Szerintetek valószínű, h terhes a barátnőm? Ezek akkor most előjelek vagy mi lehet?
- Ha 30 éves korig nem talál párt valaki, valószínűleg már nem is fog?
- A kutyám megevett egy valószínűleg mérgezett rágcsálót, mit tegyek vele?
- Hogyan lehet, hogyan kell az igazi mély gyásszal együtt élni fiatalon?