Ha fáj a fejetek, mit tesztek? (tudásbázis)
1 óra elteltével én már nem kínlódom tovább!
Akkor bekaok eg gyogyit.
Ez egy évben 4-5-ször fordul elő.
Ettől nem fogok rászokni
Jaaaaj, te, ez nem kötözködés volt! Tényleg szinte összetörten ébredek reggelente. Meg aztán mire magamhoz térek.... ááááááá. Nem szeretem a reggeleket. Én inkább éjjeli bagoly vagyok.
Én analgeticát szoktam bevenni, ha fáj a fejem. És rögtön, amikor kezd fájni. Már régen rájöttem, hogy úgysem múlik el magától, de ha hamar beveszem a gyógyszert, akkor hamarabb elmúlik.
megelőzöm! tibeti jógával!
hoxán megtalálható fórum:
5 tibeti jógagyakorlat. Aki csinálja, ide!
edri: gondolom van elég bajod, talán ezért...
Idavica: nem tudom, menj el orvoshoz!
Nekem ez szokott használni! Különben nem írtam volna! Aki a szexet javasolja abba nem köttök bele?
Alszok. Alvás közben endorfin (boldogsághormon)termelődik, ami fájdalomcsillapító hatású.
Ha nem tudok aludni, (mert nem otthon vagyok) akkor Panadol.
Én próbáltam a mágneses karkötőt, pár napig-hétig csodálatos volt. De aztán egyszer csak mintha elmúlt volna a hatása. :(
A kevés folyadék is gyakori oka, én is nagyon keveset iszom. Plusz nekem még a migrén kiváltó tényezői is bekevernek. Az ízfokozók, tartósítószerek, színezékek szoktak fejfájást okozni, (zacskós leves) meg a csoki, vörösbor, sajt. Nem élek valami egészégesen, keveset mozgok pang a bélsár, szívódnak a mérgek= fejfájás..
Állapítsd meg,hogy mitől fáj!
Lehet,hogy csak ki kell nyitni az ablakot,mert elfogyott a friss levegő.
Éhes is lehetsz.
Keveset és rosszul aludtál.Bármilyen meglepő menj el wc-re mert a pisilés is segít.
Stresszelsz valamiért.
Ezeket az okokat a gyógyszer nem oldja meg.
Én is nagyon kevés folyadékot ittam eddig.
Itt olvastam hogy sokat kellene!
Elkezdtem a vízivást (egyenlőre 1 l naponta)- nekem már ez is sok, de erőltetem!
Úgy tűnik jó lesz!
Azóta nem fájt a fejem!
Borzasztó hasogató fejfájásom szokott lenni halántéktájon. Amint megérzem, rögtön be kell venni a gyógyszert, különben elhatalmasodik rajtam. Tompa vagyok és ingerült, ilyenkor senki ne szóljon hozzám, minden idegesít.
De van, hogy a gyógyszer (Algopyrin) se segít. Vehetek be akármennyit. Sőt, még éjszaka se múlik el, csak enyhül, reggel megint úgy kelek.
Nagyon kevés folyadékot iszom, lehet, ez a baj? Sokféle gyógyszert próbáltam, de eddig az említett vált be, bár az se mindig.
Ma este kaptam egy MÁGNESES KARKÖTŐT!
Még nem tudom jó lesz-e, de majd írom folyamatosan a tapasztalataimat.
Remélem csak pozitívak lesznek!
Nekem a Nurofen a legjobb!
Pillanatok alatt kiállítja!
További ajánlott fórumok:
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Ti mit tesztek, ha a párotok erőlteti, de nektek nincs kedvetek hozzá?
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Mit csináltok, ha hosszabb ideig fáj a fejetek?
- Ti mit tesztek, ha totál összeomlotok?
- Ti mit tesztek, hogy ne öregedjetek?