Ha én lennék ilyen lassú munkaerő, és a főnöke, akkor... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Köszönöm.
Meddig új vki? Nálunk max 2 hónapot kapnak....
Nem szó szerint, nyilván 🙈 de mivel a munkával nem haladt, mi mást csinálhatott a pult alatt 🤭
Nálunk szerencsére nincs gond, aki nem telejesít kap pár tippet mit hogyan változtasson, ha nem megy neki kereshet mást. A pénzem függ tőle (is) , így nem cicózok senkivel. Szerencsére a vezetőim is így látják. De hát ahány szakma terület ország bármi, annyi opció 🤷♀️😉
Új kollegina.. nyilván azért csinálja lassabban mert új neki.
Nem mindegy, hogy tudja mit csinál vagy, hogy át is látja az egészet.
Biztos te már az első naptól villámgyorsan csináltál mindent.
Ahelyett, hogy segítenél neki felvenni a fonalat.
Tudom! Nekem annyival talán könnyebb, hogy sok külföldivel dolgozom, ha nem akarják hogy értsem amit mondanak, akkor a saját nyelvükön karattyolnak! :)
Bár a főnököm is azt tenné! :DD Nah, őt nem tudom pozitívan kezelni én sem! Volt, hogy úgy összevesztünk, hogy szaladt utánam, hogy beszéljük meg, mert ott hagytam a pitsába! Azt hitte a feletteséhez megyek! :D
Normalizálódik a kapcsolatunk, de csak mert türelmes vagyok.
Volt egy helyem ,mikor már csak ketten végeztük az eredetileg 6 emberre való munkát,és a belünk lógott ,akkor még a csigának is örültünk.
Legalább heti egy szabadnap jutott.
Amikor betelt a létszám máshogy láttuk,, igaz,,de nem ezen járt az eszünk.
Szóval nézőpont kérdése is.
Tanulható!
Engem is idegesít egy kis fiatal pitsa bent! A felettesem rajong érte, de én le tudnék akkora fülest tolni a pofavágásért, amit a saját gyerekemnek is csak egyszer adtam!
Utálom az agressziót , mert ettől én intelligensebb vagyok, de olykor megesik nálam is, hogy elfantáziálok egy ilyenen! :) Utána elmosolyodom és csinálom a dolgom! A karmában nagyon hiszek!
Akkor csak pozitívan, mosolyogva! Hidd el, ha száműzöd magadból a rossz gondolatokat és kitöltöd kellemes dolgokkal, akkor más szemüvegen keresztül fogsz tekinteni a világra!
Borzasztó nehéz ez és megértelek,a problémádat is, de minél idősebb leszel, majd rájössz, hogy te magad vagy fontos, nem más!
Ha sikerül megtanulnod, hogy eltold a negatív gondolatokat, más ember leszel! Tudom hogy ettől nem szűnnek meg az igazságtalanságok, de jobb lesz!
Figyu én vezető vagyok, hidd el tudom miről beszélek.
Ha akadályoz, kárt okoz a te dolgod, ha nem akkor nem rád tartozik.
Ha az én beosztottammal van gondja valakinek akkor jöjjön ide hozzám annak a főnöke akinek problémája van vele, majd mi megbeszéljük, picit továbblátva az orrunknál.
A cicaharc minimum a harcot generáló, de általában mindkét oldal csúnya bukásával szokott végződni.
További ajánlott fórumok:
- Mekkora az igény a pedagógiai, ill. gyógypedagógiai asszisztens iránt a munkaerőpiacon?
- Fogyatékkal élő fiatalok a munkaerő-piacon?
- 40 éves kisgyerkes anyuka a munkaerőpiacon öregnek számít?
- Szerintetek jól megfizetik a munkaerőt itt Magyarországon? Hol és milyen munka az, amiért elfogadható fizetést kap az ember?
- Megváltozott munkaképességűként a munkaerőpiacon
- Anyának és munkaerőnek lenni egyszerre-Te hogyan oldod meg?